Какие мфо могут поставить на обзон робот всем родним каждие 3 минути всем родним и просто знакомим ?

• Автор теми Автор теми Qwertyy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 514

Qwertyy

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
2
Бали
2565
Qwertyy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуация звонил просто исполнитель
Тепер звонит бот просто верните украдене деньги ?
Есть контори
Манивео
Кредит касса
Кумо
Динеро
Укрпозика

Обзвонил весь район где я живу всем подряд и придумал все новую и новую лапшу!
Куда можно обратиться с таким человеком набрал все кого только можно человек 30 обзвонил и сказал что мои родителям должны и так далее

Куда можно обратиться с таким человеком набрал все кого только можно человек 30 обзвонил и сказал что мои родителям должны и так далее
Нікуди. З толком - нікуди.
А так поліція, НБУ, кіберполіція, урядова лінія, спортлото...

А з якого номеру дзвонить? Може то все-таки кредит каса? Кумо в мене є, дзвінків багато, але робот ніразу не дзвонив.

А з якого номеру дзвонить? Може то все-таки кредит каса? Кумо в мене є, дзвінків багато, але робот ніразу не дзвонив.
0976154165 дзвоне задрачуе спочатку балакав нормально потім началось базар вокзал верни бабки и так далее позвонив усім знайомим куда тільки можно свою кантору не каже

Ну хто зна. Може то взагалі дінеро і укрпозика якимсь додікам продали. то вони й влаштували автору "свято"
Теж ні. Не читав подібного за них. Хіба кумо з усього списку.
0976154165 дзвоне задрачуе спочатку балакав нормально потім началось базар вокзал верни бабки и так далее позвонив усім знайомим куда тільки можно свою кантору не каже
І не скаже.

А ШВидко Гроші і Кошельок ви закрили вже?

Назад
Угорі