Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Все могутСитуация звонил просто исполнитель
Тепер звонит бот просто верните украдене деньги ?
Есть контори
Манивео
Кредит касса
Кумо
Динеро
Укрпозика
Ні. То не виконавець.Ситуация звонил просто исполнитель
Нікуди. З толком - нікуди.Обзвонил весь район где я живу всем подряд и придумал все новую и новую лапшу!
Куда можно обратиться с таким человеком набрал все кого только можно человек 30 обзвонил и сказал что мои родителям должны и так далее
А з якого номеру дзвонить? Може то все-таки кредит каса? Кумо в мене є, дзвінків багато, але робот ніразу не дзвонив.Обзвонил весь район где я живу всем подряд и придумал все новую и новую лапшу!
Куда можно обратиться с таким человеком набрал все кого только можно человек 30 обзвонил и сказал что мои родителям должны и так далее
Каса сусідів не знаєА з якого номеру дзвонить? Може то все-таки кредит каса? Кумо в мене є, дзвінків багато, але робот ніразу не дзвонив.
Ну хто зна. Може то взагалі дінеро і укрпозика якимсь додікам продали. то вони й влаштували автору "свято"Каса сусідів не знає
0976154165 дзвоне задрачуе спочатку балакав нормально потім началось базар вокзал верни бабки и так далее позвонив усім знайомим куда тільки можно свою кантору не кажеА з якого номеру дзвонить? Може то все-таки кредит каса? Кумо в мене є, дзвінків багато, але робот ніразу не дзвонив.
Теж ні. Не читав подібного за них. Хіба кумо з усього списку.Ну хто зна. Може то взагалі дінеро і укрпозика якимсь додікам продали. то вони й влаштували автору "свято"
І не скаже.0976154165 дзвоне задрачуе спочатку балакав нормально потім началось базар вокзал верни бабки и так далее позвонив усім знайомим куда тільки можно свою кантору не каже
А всі платити змоги немаеТеж ні. Не читав подібного за них. Хіба кумо з усього списку.
І не скаже.
Не бачу сенсу платити за шантаж.А всі платити змоги немае
А ШВидко Гроші і Кошельок ви закрили вже?0976154165 дзвоне задрачуе спочатку балакав нормально потім началось базар вокзал верни бабки и так далее позвонив усім знайомим куда тільки можно свою кантору не каже
В спортлото точно должны отреагировать))Нікуди. З толком - нікуди.
А так поліція, НБУ, кіберполіція, урядова лінія, спортлото...
Ні щеА ШВидко Гроші і Кошельок ви закрили вже?
І ПаріМатч xDDВ спортлото точно должны отреагировать))