Какова вероятность выиграть суд без защиты самостоятельно?

• Автор теми Автор теми kaliinka277
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 7K

kaliinka277

Форумчанин
Дописи
251
Реакції
108
Бали
2625
kaliinka277 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть, хто в курсі, яка вірогідність виграти суд, якщо прийти туди без захисту? Якщо подали МФО.

Скажіть, хто в курсі, яка вірогідність виграти суд, якщо прийти туди без захисту? Якщо подали МФО.
50/50. Либо выиграете либо нет.)
Научитесь пользоваться ресурсом Судова влада, почитайте решения в пользу заемщика и поймите аргументы которые ему помогли.
Так шансы на победу вырастут в разы

Научитесь пользоваться ресурсом Судова влада, почитайте решения в пользу заемщика и поймите аргументы которые ему помогли.
Дякую)

На Вас подали в суд?

Без захисту просто точно не буде! А точніше, треба в цьому трохи "поваритися" часу , щоб щось розуміти!
А з адвокатом з великою вірогідністю можна договір визнати недійсним або оплатити тіло і мінімальні % ...Але це все сугубо індивідуально!
Головне , що точно не потрібно робити , то це в разі судового позову - не забивати на це болт !
Подавати самому в суд , це взагалі дурість як на мене , тим паче коли в тебе багато кредитів !

Без захисту просто точно не буде! А точніше, треба в цьому трохи "поваритися" часу , щоб щось розуміти!
А з адвокатом з великою вірогідністю можна договір визнати недійсним або оплатити тіло і мінімальні % ...Але це все сугубо індивідуально!
Головне , що точно не потрібно робити , то це в разі судового позову - не забивати на це болт !
Подавати самому в суд , це взагалі дурість як на мене , тим паче коли в тебе багато кредитів !
Оо.. В мене багато, на будь-який смак)
Мене щось навіть оплата самого тіла в деяких МФО смущає, бо є великі суми.. Не кажучи вже про відсотки.
Але, у випадку суду, я думаю, мені від цього не втекти..

Оо.. В мене багато, на будь-який смак)
Мене щось навіть оплата самого тіла в деяких МФО смущає, бо є великі суми.. Не кажучи вже про відсотки.
Але, у випадку суду, я думаю, мені від цього не втекти..
Тримайтесь! Все буде добре!

Мощный совет.

а ваш прогноз каков?
Учитывая что работа нынешней судебной системы примерно такая же как и правоохранительных органов не больше 30% шансы на успех.
А исходя из практики, которую рекомендуют почитать обывателю, итого меньше.
Сбросьте свою практику. Много советов даётся основываясь именно на практику, но самой практики кроме пары старых решений нет.

у меня сегодня был суд, сейчас в большинстве суд принимает решение взыскать лишь тело кредита

у меня сегодня был суд, сейчас в большинстве суд принимает решение взыскать лишь тело кредита
А с какой конторой был суд? Присудили возврат только тела высчитывая 20 % от зарплаты?

кто, когда, сколько хотели, сколько было изначально выдано, сколько вы выплатили до или не выплатили вообще, и теперь решение о взыскании только тела
расскажите подробней, тут многим этот опыт будет интересен

Напишіть детальніше, якщо не важко)
судове засідання відбувалось з спрощеними правилами, без виклику сторін, але я пішов до суду перед засіданням поговорив з суддею вона мені відразу сказала - що майже всі такі справи закривають в користь банку, відповідач, платить не те що вони там понаписували а тільки тіло.
Post automatically merged:

кто, когда, сколько хотели, сколько было изначально выдано, сколько вы выплатили до или не выплатили вообще, и теперь решение о взыскании только тела
расскажите подробней, тут многим этот опыт будет интересен
ответил

Назад
Угорі