Какая общая сумма отчислений по нескольким исполнительным производствам?

• Автор теми Автор теми Бобёр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 794

Бобёр

Модератор
Дописи
2311
Реакції
6039
Бали
803
Бобёр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вопрос дорогие форумчане. Слышал что по закону могут с пенсии, ЗП 20 процентов высчитывать. Шараг много- каждая имеет право 20 процентов тырить , или общая сумма отчислений может быть 20%?

Вопрос дорогие форумчане. Слышал что по закону могут с пенсии, ЗП 20 процентов высчитывать. Шараг много- каждая имеет право 20 процентов тырить , или общая сумма отчислений может быть 20%?
Вроди общая сумма 50%.
Может проще снести ИНН в суде?
С обеспечением иска..

По зарплате максимум 50% хоть сто шараг. По пенсии думаю так же а там хз

Пока ИНН нету. Как быстро его лепят вообще? Или от конторы зависит? Я на будущее

50 відсотків по всім ВП... Але краще зносити в суді, дешевше буде

З пенсії може бути відраховано не більш як 50 відсотків її розміру на утримання членів сім’ї (аліменти), на відшкодування збитків від розкрадання майна підприємств, установ і організацій, на відшкодування пенсіонером шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, а також у зв’язку із смертю потерпілого, на повернення переплачених сум заробітної плати в передбачених законом випадках.

За іншими видами стягнень може бути відраховано не більш як 20 відсотків пенсії.

З пенсії може бути відраховано не більш як 50 відсотків її розміру на утримання членів сім’ї (аліменти), на відшкодування збитків від розкрадання майна підприємств, установ і організацій, на відшкодування пенсіонером шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, а також у зв’язку із смертю потерпілого, на повернення переплачених сум заробітної плати в передбачених законом випадках.

За іншими видами стягнень може бути відраховано не більш як 20 відсотків пенсії.
Прошу прощения , плохо вьезжаю. А с пенсии по потери кормильца?

Щомісяця максимум 20% на всіх, хоч їх і 1000 було б.

Назад
Угорі