Как избежать списание с карт за долги по микрозаймам?

• Автор теми Автор теми Марина 42
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Марина 42

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
15
Бали
8
Марина 42 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. В личных кабинетах забиты две карты.МФО 16 ШТ. Что делать, чтоб не было автоматического списания? Не помню где, одна из низ подвязана зарплатная карта.

Здравствуйте, подскажите пожалуйста. В личных кабинетах забиты две карты.МФО 16 ШТ. Что делать, чтоб не было автоматического списания? Не помню где, одна из низ подвязана зарплатная карта.
Заблокувати цю карту, випустити нову і повідомити її номер на роботу для отримання зарплати

В интернет банкинге установить лимит на оплату в интернете и на переводы с карты на карту.

Якщо є якісь кошти на ній, переведіть на іншу карту, яку ніде не світили, або на чиюсь. І перевипустіть карти.

В интернет банкинге установить лимит на оплату в интернете и на переводы с карты на карту.
Не гарантія.
В мене особисто в свій час списали і загнали в мінус по овердрафту.
Самий надійний варіант це як написали вище - повний перевипуск.

Це доволі ненадійний метод.
Тільки блок і перевипуск.

У Моно в налаштуваннях є можливість бачити, чи прив'язана картка до якихось автоплатежів, і заблокувати списання. Як варіант.
Але все ж найкраще блок і перевипуск.

Це доволі ненадійний метод.
Тільки блок і перевипуск.

У Моно в налаштуваннях є можливість бачити, чи прив'язана картка до якихось автоплатежів, і заблокувати списання. Як варіант.
Але все ж найкраще блок і перевипуск.
У моно перевыпустила карту, пумб заблокировала

Не гарантія.
В мене особисто в свій час списали і загнали в мінус по овердрафту.
Самий надійний варіант це як написали вище - повний перевипуск.
Найкраще мати дебетову карту, без всяких там кредитних лімітів, овердрафтів

Найкраще мати дебетову карту, без всяких там кредитних лімітів, овердрафтів
Це була дебетова картка приватбанку з копійками на рахунку.
По овердрафту загнана в мінус.
Як мені відповіли на моє "що за х*ня" - система автоматично приймає рішення про короткострокове кредитування (овердрафт) і все типу законно.

Як мені відповіли на моє "що за х*ня" - система автоматично приймає рішення про короткострокове кредитування (овердрафт) і все типу законно.
Тобто, контрагентом "кредитного договору" є програмне забазпечення, якому закон не писаний

Підкажіть, у мене суд 5 вересня, коли чекати блокування карток? Я там грошей майже не тримаю, але все ж цікаво.
Це ж не в день суду?

Підкажіть, у мене суд 5 вересня, коли чекати блокування карток? Я там грошей майже не тримаю, але все ж цікаво.
Це ж не в день суду?
Картки блокує не суд, а виконавча служба після рішення суду яке вступило в силу.
І навряд чи 5 вересня зразу з першого разу у вас буде рішення.
Швидше за все буде перенесення.
То ж у вас мінімум декілька місяців до цієї події.

Тим, кому по Гоголю закон не писаний, все законно...

Назад
Угорі