как ведут себя сан кредит ?

• Автор теми Автор теми Именинница
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 207

Именинница

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
7
Бали
3
Именинница не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Акак ведут себя сан кредит ?
А ещё у меня в просрочки легко кредит и треба кредит что от них можно ждать?
Чрез какое время начинают названивать тех кого найдут ,сколько должно пройти время каждый день переживаю.

Останнє редагування:
Чрез какое время начинают названивать тех кого найдут ,сколько должно пройти время каждый день переживаю.
SunCredit тільки повідомлення надсилають, наразі.
Легко та Треба - немає у мене 🤞🏻

Санкредит вменяемые. Легко тоже.
Додам позвонили папе в первый день просрочки. Ну, может, я сама спровоцировала...))) Я пролонгациями уже им тело выплатила. И перед просрочкой написала на почту, что прошу реструктуризацию тела или что-то вменяемое. Естественно никто мне не ответил, а я показала свою заинтересованность. Вот и начали. Сейчас пишут на вайбер, я им про письмо - они мне реструктуризацию 2,5 тела. Просрочка пару недель. Вообще, дикие условия у них.Буду ждать.

Сьогодні рівно місяць як в просрочці, 6 січня запропонували тіло, але планую оплатити тільки 31, але ж перестали названювати, і не шлють лякалки. Вже й хвилююсь, що продали чи готують позов до суду, дуже тихо(

Сьогодні рівно місяць як в просрочці, 6 січня запропонували тіло, але планую оплатити тільки 31, але ж перестали названювати, і не шлють лякалки. Вже й хвилююсь, що продали чи готують позов до суду, дуже тихо(
навіть ,якшо продадуть ,то ніхто на вас зразу не подаватиме. мурижте їх доти, поки не буде коштів.а далі самі напишіть, що можете закрити за тіло

Назад
Угорі Унизу