Как самому посчитать свои долги если были пролонгации?

• Автор теми Автор теми Mpopuk18
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 615

Mpopuk18

Форумчанин
Дописи
495
Реакції
271
Бали
3725
Сайт
anticollector.ua
Друзья, может кто знает как посчитать сколько задолженность по кредиту по правильным законным процентам?
Хотела пересчитать те мфо где делала пролонгации. Но в гугле не нахожу ничего.

Друзья, может кто знает как посчитать сколько задолженность по кредиту по правильным законным процентам?
А кто ж знает какие они правильные)
И что это вам даст?

Ну типа вот там по просрочкам что и сколько они вправе насчитывать. А не свои проценты идиотские лепить.
Да это все ерунда)не тратьте время.
всеравно не отстанут и будут своё просить.
Может кто напишет конечно что да как.

Ну типа вот там по просрочкам что и сколько они вправе насчитывать. А не свои проценты идиотские лепить.
Всё указано в договорах.
Не согласны - в судовом порядке доказуйте обратное.

Да это все ерунда)не тратьте время.
всеравно не отстанут и будут своё просить.
Может кто напишет конечно что да как.
Я просто для себя хочу знать. А в НБУ не хочу писать , так как этим признаю свой долг.
Поэтому хотела рассчитать чтобы знать на что надеется в случае суда!
Вот к примеру монейвео очень этим занимаются и в суды подают ( а у меня там тело немаленькое, а пролонгации были) смогу хоть сумму себе посчитать , что еще реально должна.

Я просто для себя хочу знать. А в НБУ не хочу писать , так как этим признаю свой долг.
Поэтому хотела рассчитать чтобы знать на что надеется в случае суда!
Вот к примеру монейвео очень этим занимаются и в суды подают ( а у меня там тело немаленькое, а пролонгации были) смогу хоть сумму себе посчитать , что еще реально должна.
Что-то из этого вы имеете в виду.копайте в эту сторону. Но я б надежд не возлагал)
https://anticollector.ua/threads/novye-trebovanija-k-mfo.24642/

Что-то из этого вы имеете в виду.копайте в эту сторону. Но я б надежд не возлагал)
https://anticollector.ua/threads/novye-trebovanija-k-mfo.24642/
Вот я тут смотрела дело суда.

Так там интересный очень пунктик есть.

Типа проценты МФО имеет насчитывать только за тот период который указаный в договоре как период пользования.

По истечению срока пользования кредитодавец не имеет права насчитывать проценты. Вот как то так.

Вкладення

• Screenshot_20210405-143533_Chrome.webp
    Screenshot_20210405-143533_Chrome.webp
    147.2 Кб · Перегляди: 31
Вот я тут смотрела дело суда.

Так там интересный очень пунктик есть.

Типа проценты МФО имеет насчитывать только за тот период который указаный в договоре как период пользования.

По истечению срока пользования кредитодавец не имеет права насчитывать проценты. Вот как то так.
Я в этой юридической фигне не разбираюсь) мне достаточно знать что в суд самому подавать не нужно,а если они подадут то не нужно умничать самому,а нужно обращаться за юридической помощью))) тогда все ок)

Вот теперь мне понятно почему многие МФО потом соглашаються на тело +% до просрочки. Потому что потом эти проценты и пени и штрафы незаконные!!!!

Запрещено использовать КАПСЛОК!
Свідоцтво про державну реєстрацію ТОВ «Є-КЕШ»; Ліцензію ТОВ «Є-КЕШ» про надання фінансових послуг, з переліком усіх послуг, які може надавати ТОВ «Є-КЕШ» Оригінал про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр укладеного с ТОВ «Є-КЕШ» відповідно ст..1055 ЦКУ. Усіх додатків/доповнень до кредитного договору про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр про надання позики в тому числі і на умовах фінансового кредиту, включаючи розрахунок сукупної вартості споживчого кредиту та реальної процентної ставки Документи, отримані ТОВ «Є-КЕШ» під час укладення та виконання про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр. Платіжні документи ТОВ «Є-КЕШ» стосовно кредитного договору № ХХХХ від хх.хх.20ХХр. Первинну фінансово-бухгалтерську документацію (касових та меморіальних) на отримання та повернення кредитних коштів за укладеними із ТОВ «Є-КЕШ» про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр. відповідну до ст..9 ЗУ «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». Вичерпна інформація про банківські рахунки, на які ТОВ «Є-КЕШ» перераховувало грошові кошти на про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр, в тому числі номери таких банківських рахунків (в тому числі номери відповідних банківських карток), інформація про банківські установи, що обслуговують зазначені банківські рахунки, інформація про держателів (власників) зазначених банківських рахунків (в тому числі номери відповідних банківських карток), зокрема, але не обмежуючись; ПІБ, РНОКПП; Оферти, що була надіслана позичальнику позикодавцем - ТОВ «Є-КЕШ» Інформацію про отримання мною (ФИО) оферти, її підписання мню та надсилання ТОВ «Є-КЕШ»; Доказів про отримання мною (ФИО) одноразового ідентифікатора Доказів електронного підпису ФИО в тому числі одноразовим ідентифікатором про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр Номери засобів телефонного зв`язку, за якими під час укладення та виконання про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр здійснювалась ідентифікація людини, якій надавався кредит. Адреси поштових скриньок, за якими під час укладення та виконання про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр. здійснювалась ідентифікація людини яка укладала договор та з яких на адресу ТОВ «Є-КЕШ» надавались документи та/або велось листування; - ІР-адреси, які використовувались під час та/або виконання про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр Інформація про працівників ТОВ «Є-КЕШ», які безпосередньо приймали участь у ідентифікації людини, укладенні та виконанні про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр зокрема: ПІБ, посади, посадові інструкції. Вся інші наявні у ТОВ «Є-КЕШ» інформація та документи з приводу укладення та виконання про кредитний договір № ХХХХ від хх.хх.20ХХр. Інформацію про третіх осіб якім надавались на обробку, зберіганні та використання мої персональні данні. Та вимагаю припинити опрацювання мої персональних даних, Вимогаю їх вилучити у третіх осіб та знищити, в тому числі й у ТОВ «Є-Кеш».
МОЖНО НА ПРИМЕРЕ ЭТОГО ЗАПРОС ИМ ОТПРАВИТЬ,ОБЯЗАНЫ ОТВЕТИТЬ

Назад
Угорі