я извеняюсь что влезла, но можете мне кто нибудь подсказать по решению нацком, правильно ли я поняла что мне им нужно отдать только тело?
Я, Паспорт серії, виданий . Податковий номер проживаю за адрессою Днiпропетровська обл
Маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю «
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГОУФІНГОУ»,код ЄДРПОУ 42059219; місцезнаходження: 04071, м Київ, вул. Хорива, буд. 1А, (далі – « Товариство» »), в особі Директора Іващенко Ірини Вікторівни, що діє на підставі Статуту
Кредит був виданий на суму грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля грн)
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від. (строк дії договору 30 днiв) укладений між ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГОУФІНГОУ» та. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Прошу відповідь надати на електронну адресу
Дата 21.01.2019 ФІО.
я так писала, ответ пришел чере месяц, только свои данные подставляйте