Спасибо за ответ.
Значит буду писать жалобу. Поможет или нет, посмотрим.
Я с таким впервые сталкиваюсь. Знаю, что по решению суда удержали нужную сумму и все, это так нормальные банки делают, а тут тупо продолжается начисление процентов. Причем они не могут внятно объяснить, на какую сумму начисляют проценты. Если на тело кредита, то по решению суда они его получили и как бы права не имеют начислять никаких комиссий, а начисление процентов и комиссий на проценты по кредиту - бредятина!!!!!
Сумма по ВП меньше чем хотел с вас банк?
У меня подобная ситуация с Сенсом. Суд занизил их хотелки. Я написал им письмо и попросил актуализировать суммы по ВП и в мобильном приложении Сенс. Они ответили. Простыми словами, они продолжают крутить носом и считать что я должник, но по факту в их внутренней системе долг "списан и попал в неактивные".
Напишите электронное письмо в ПУМБ и вежливо попросите разъяснения. Укажите конкретные суммы, даты, номера договоров. Вот пример письма.
Тема: Щодо припинення нарахування відсотків та дзвінків після виконання судового рішення
Шановний(а) керівнику юридичного департаменту!
Повідомляю, що на підставі рішення суду та подальшого виконавчого провадження з мене було стягнуто всю суму боргу, визначену судом. У зв’язку з цим вважаю свої зобов’язання перед банком виконаними в повному обсязі.
Попри це, представники банку продовжують нараховувати відсотки та здійснюють регулярні телефонні дзвінки з погрозами повторного подання позову до суду. Такі дії виглядають як тиск, зловживання правом та порушення моїх законних прав і свобод.
У зв’язку з вищевикладеним, вимагаю надати письмове роз’яснення:
- на підставі яких документів після виконання судового рішення продовжується нарахування будь-яких відсотків або штрафів.
- чому з боку представників банку тривають дзвінки з погрозами повторного звернення до суду.
У разі подальших порушень залишаю за собою право звернутися зі скаргами до Національного банку України, Уповноваженого Верховної Ради з прав людини та інших компетентних органів.
З повагою