Как остановить начисление процентов после решения суда?

• Автор теми Автор теми Pixota
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 897

Pixota

Читач
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
Pixota не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Банк ПУМБ после суда продолжает начислять проценты и постоянно звонит с угрозами опять подать в суд:)
Через исполнителя с меня было взыскно все, что суд назначил, однако банк не прекращает попытки меня дальше доить.

Вопросы:
1. Банк действительно может повторно подать в суд и истребовать начисленный после суда проценты?
2. Есть смысл писать жалобу в НБУ на такие действия банка?

Пумб после суда начисляет проценты... Как мне это знакомо))))
1. Банк действительно может повторно подать в суд и истребовать начисленный после суда проценты?
По одному и тому же договору вроде как нет.
Есть. Я писал, результат оно не принесло, конечно, они в НБУ сообщили, что претензий не имеют и все получили по решению суда, а вот звонки не прекращались))).

Спасибо за ответ.
Значит буду писать жалобу. Поможет или нет, посмотрим.
Я с таким впервые сталкиваюсь. Знаю, что по решению суда удержали нужную сумму и все, это так нормальные банки делают, а тут тупо продолжается начисление процентов. Причем они не могут внятно объяснить, на какую сумму начисляют проценты. Если на тело кредита, то по решению суда они его получили и как бы права не имеют начислять никаких комиссий, а начисление процентов и комиссий на проценты по кредиту - бредятина!!!!!

Спасибо за ответ.
Значит буду писать жалобу. Поможет или нет, посмотрим.
Я с таким впервые сталкиваюсь. Знаю, что по решению суда удержали нужную сумму и все, это так нормальные банки делают, а тут тупо продолжается начисление процентов. Причем они не могут внятно объяснить, на какую сумму начисляют проценты. Если на тело кредита, то по решению суда они его получили и как бы права не имеют начислять никаких комиссий, а начисление процентов и комиссий на проценты по кредиту - бредятина!!!!!
Сумма по ВП меньше чем хотел с вас банк?

У меня подобная ситуация с Сенсом. Суд занизил их хотелки. Я написал им письмо и попросил актуализировать суммы по ВП и в мобильном приложении Сенс. Они ответили. Простыми словами, они продолжают крутить носом и считать что я должник, но по факту в их внутренней системе долг "списан и попал в неактивные".

Напишите электронное письмо в ПУМБ и вежливо попросите разъяснения. Укажите конкретные суммы, даты, номера договоров. Вот пример письма.

Тема: Щодо припинення нарахування відсотків та дзвінків після виконання судового рішення
Шановний(а) керівнику юридичного департаменту!
Повідомляю, що на підставі рішення суду та подальшого виконавчого провадження з мене було стягнуто всю суму боргу, визначену судом. У зв’язку з цим вважаю свої зобов’язання перед банком виконаними в повному обсязі.
Попри це, представники банку продовжують нараховувати відсотки та здійснюють регулярні телефонні дзвінки з погрозами повторного подання позову до суду. Такі дії виглядають як тиск, зловживання правом та порушення моїх законних прав і свобод.
У зв’язку з вищевикладеним, вимагаю надати письмове роз’яснення:
- на підставі яких документів після виконання судового рішення продовжується нарахування будь-яких відсотків або штрафів.
- чому з боку представників банку тривають дзвінки з погрозами повторного звернення до суду.
У разі подальших порушень залишаю за собою право звернутися зі скаргами до Національного банку України, Уповноваженого Верховної Ради з прав людини та інших компетентних органів.
З повагою

Останнє редагування:
Банк ПУМБ после суда продолжает начислять проценты и постоянно звонит с угрозами опять подать в суд:)
Через исполнителя с меня было взыскно все, что суд назначил, однако банк не прекращает попытки меня дальше доить.

Вопросы:
Подать может, но

Відповідно п. 3 ч. 1 ст. 255 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо набрали законної сили рішення суду або ухвала суду про закриття провадження у справі, ухвалені або постановлені з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

придете в суд покажете предыдушее решение

P.S. А так попахивает для банка ,уголовной статьей - ВЫМОГАТЕЛЬСТВО

Останнє редагування:
Подать может, но

Відповідно п. 3 ч. 1 ст. 255 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо набрали законної сили рішення суду або ухвала суду про закриття провадження у справі, ухвалені або постановлені з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

придете в суд покажете предыдушее решение

P.S. А так попахивает для банка ,уголовной статьей - ВЫМОГАТЕЛЬСТВО
2 в одному - вимагання і шахрайство. З моменту вимоги про дострокове повернення кредиту або подання позову до суду припиняються нарахування процентів та інших платежів за умовами кредитного договору. Це якщо строк кредитування не сплив. А якщо сплив, то нарахування з дати кінцевого повернення кредиту не мають законних підстав взагалі.

У зв’язку з вищевикладеним, вимагаю надати письмове роз’яснення:
- на підставі яких документів після виконання судового рішення продовжується нарахування будь-яких відсотків або штрафів.
- чому з боку представників банку тривають дзвінки з погрозами повторного звернення до суду.
На "підставі" ст.ст. 182, 189, 190 Кримінального кодексу України.

Назад
Угорі