Как оплачивать по исполнительному производству, если на счетах отрицательный баланс?

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 1K

Prince

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
60
Бали
913
Prince не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго времени суток,подскажите, пожалуйста, открыли исполнительное производство по решению суда, исполнитель загнал карту в минус, на карте были копейки, которые благополучно списаны, как теперь оплачивать это ИП , просто ложить деньги на свою карту, которая в минусе или платить по реквизитам, которые указаны в ИП?

Доброго времени суток,подскажите, пожалуйста, открыли исполнительное производство по решению суда, исполнитель загнал карту в минус, на карте были копейки, которые благополучно списаны, как теперь оплачивать это ИП , просто ложить деньги на свою карту, которая в минусе или платить по реквизитам, которые указаны в ИП?
Якщо оспорювати рішення суду не хочете чи не має змісту, то без різниці... можете кидати на реквізити по виконавчому, можете на карту і виконавець списуватиме. По реквізитам буде швидше от і все.

Я дзвонив до виконавця, мені надіслали реквізити та призначення платежу. На наступний день, я оплатив по цим реквізитах у відділенні банку. Наступного дня після оплати виконавець завершив виконавче провадження.

Кого програли?

А с кем проиграли ? Что они хотели и через сколько подали в суд ? Вы с адвокатом были ?

ЄАПБ
А с кем проиграли ? Что они хотели и через сколько подали в суд ? Вы с адвокатом были ?
ЄАПБ, хотіли багато, мали 5 моїх договорів, суд присудив тіло + відсоток за строк дії договору (1 місяць), всерівно сума вийшла не маленька. Через скільки подали до суду, важко сказати, бо не знаю, коли саме вони викупили їх, взагалі протермінування по цих кредитам було близько 2-х років, точно вже і не скажу.

Аа.. думала абанк еще. Как у вас с ними все прошло?
По А-Банку выграли дело, частично, тоисть с помощью форумного юриста, списали бешенные проценты, но всё равно сумма, тоже, вышла не маленькая, решение суда набрало законной силы, но пока тишина

Скільки нюансів. Поясніть мені, тобто виконавець може просто загнати карту в мінус без блоку, може просто заблокувати, а може і все разом: і загнати в мінус і заблокувати?

Скільки нюансів. Поясніть мені, тобто виконавець може просто загнати карту в мінус без блоку, може просто заблокувати, а може і все разом: і загнати в мінус і заблокувати?
І до того вираховувати з офіційних доходів.

І до того вираховувати з офіційних доходів.
А якщо писати заяву на розблокування карти на 2 мінімалки, то мінус з карти знімається?
Бо якщо мінус по карті залишається - це ж по факту людина залишається без коштів на існування 😶

А якщо писати заяву на розблокування карти на 2 мінімалки, то мінус з карти знімається?
Бо якщо мінус по карті залишається - це ж по факту людина залишається без коштів на існування 😶
Ні. Кошти в розмірі 14200 на місяць будуть доступні для користування.

Для початку треба пробувати домовитись з виконавцем за виплати.
Щоб вам було зручніше.Якщо не йде на контакт, тоді вже виходити з положення.Рідко коли вони адекватні, але спробувати треба.

Ні. Кошти в розмірі 14200 на місяць будуть доступні для користування.
Підскажіть будь-ласка, а через скільки після винесення виконавцем постанови на визначання рахунку видатковим, діяти це, що можна користуватися коштами в розмірі 2 х мінімалок?
18.03 заявилост виконавче, 19.03,заблокували всі карти в тому числі і зарплатну.
Потім того ж 19го, але пізніше по зарплатній блоку не стало, але зявився мінус боргу.
19.03 написала заявку на 2 мінімалки.
20.03 з'явилась в Дії від нього постанова на визначення рахунку видатковим.
Сьогодні 22.03, зайшов аванс, начебто, але сумма мінуса стала меншою на сумму авансу.
Підскажіть ТІЛЬКИ ТІ, ХТО З таким вже мав справу. Будь-ласка
Дійсно можна після всіх маніпуляцій користуватись коштами і як воно проісходе, мінус убирають, чи як?
Бо якщо на данний момент рахувати, по постанові Сумма 52200.
І зразу в мінус пішов весь аванс в суммі 5900,то це далеко не 20%

Підскажіть будь-ласка, а через скільки після винесення виконавцем постанови на визначання рахунку видатковим, діяти це, що можна користуватися коштами в розмірі 2 х мінімалок?
18.03 заявилост виконавче, 19.03,заблокували всі карти в тому числі і зарплатну.
Потім того ж 19го, але пізніше по зарплатній блоку не стало, але зявився мінус боргу.
19.03 написала заявку на 2 мінімалки.
20.03 з'явилась в Дії від нього постанова на визначення рахунку видатковим.
Сьогодні 22.03, зайшов аванс, начебто, але сумма мінуса стала меншою на сумму авансу.
Підскажіть ТІЛЬКИ ТІ, ХТО З таким вже мав справу. Будь-ласка
Дійсно можна після всіх маніпуляцій користуватись коштами і як воно проісходе, мінус убирають, чи як?
Бо якщо на данний момент рахувати, по постанові Сумма 52200.
І зразу в мінус пішов весь аванс в суммі 5900,то це далеко не 20%
В залежності від того як виконавець направить заяву про визначення рахунку у банку. В мого тата виконавець направив мабуть електронно, бо після написання заяви рахунком змін користуватися через 3-4 дні. Але бачила на форумі, що виконавці можуть направляти укрпоштою, а це довші терміни (хтось на форумі писав 10-15 днів)

В залежності від того як виконавець направить заяву про визначення рахунку у банку. В мого тата виконавець направив мабуть електронно, бо після написання заяви рахунком змін користуватися через 3-4 дні. Але бачила на форумі, що виконавці можуть направляти укрпоштою, а це довші терміни (хтось на форумі писав 10-15 днів)
Просто я до кінця не розумію, прописувати в постанові 20%, а списувати все що заходить на картку.
Навіщо тоді прописувати ті 20%
Чи це 20% від сумми заборгованості, чи 20% від того що заходить на картку?

Просто я до кінця не розумію, прописувати в постанові 20%, а списувати все що заходить на картку.
Навіщо тоді прописувати ті 20%
Чи це 20% від сумми заборгованості, чи 20% від того що заходить на картку?
20% від заробітної плати,я вже Вам про це писав. Розблокування двох мінімалок залежить від банка,як швидко вони розчухаються

20% від заробітної плати,я вже Вам про це писав. Розблокування двох мінімалок залежить від банка,як швидко вони розчухаються

Чому тоді сьогодні весь аванс пішов на мінус, це не 20%.
В мене 10тис зп, 20% це 2000 тис грн, а аванс 5900,і він відрахувався в суму мінуса, але в транзакціях його немає, є тільки зарахування авансу.
Тобто, коли зроблять видатковим рахунок цей, мені ж не вернуть різницю?
Я за це питаю, що всі кошти уходять і це далеко не 20%

Чому тоді сьогодні весь аванс пішов на мінус, це не 20%.
В мене 10тис зп, 20% це 2000 тис грн, а аванс 5900,і він відрахувався в суму мінуса, але в транзакціях його немає, є тільки зарахування авансу.
Тобто, коли зроблять видатковим рахунок цей, мені ж не вернуть різницю?
Я за це питаю, що всі кошти уходять і це далеко не 20%
А у Вас одне ВП? Навіть по одному рішенню суду може бути відкритито стількі ВП,скількі виконавчих листів.

Назад
Угорі