Как оформить выплаты по коммуналке за ВПО, если я не являюсь владельцем жилья?

• Автор теми Автор теми Virgin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 662
  • Теґи Теґи
    впо жкх

Virgin

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
31
Бали
1790
Virgin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день. Сдал квартиру беженцам, но не являюсь её владельцем (даже не прописан там), владелец - близкий родственник. Могу ли я подать заявку на выплаты? И вообще, кто нибудь оформлял уже это все? Реально ли платят по 450 грн на одного человека?

Добрый день. Сдал квартиру беженцам, но не являюсь её владельцем (даже не прописан там), владелец - близкий родственник. Могу ли я подать заявку на выплаты? И вообще, кто нибудь оформлял уже это все? Реально ли платят по 450 грн на одного человека?
Компенсація надається фізичним особам - громадянам України віком від 18 років, які є власниками житла або їх представниками, наймачами (орендарями) житла державної або комунальної власності, спадкоємцями, які прийняли спадщину, і безоплатно розміщували в цих приміщеннях зазначених у пункті 1 цього Порядку внутрішньо переміщених осіб, крім членів своєї сім’ї у розумінні Сімейного кодексу України (далі - особи, що розмістили внутрішньо переміщених осіб), для покриття понесених ними витрат, пов’язаних з розміщенням внутрішньо переміщених осіб.

Назад
Угорі