Как можно узнать,сколько всего выплачено привату за 3 года по кредитке?

• Автор теми Автор теми rnb.fizerston
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

rnb.fizerston

Форумчанин
Дописи
71
Реакції
28
Бали
158
rnb.fizerston не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Где можно это посмотреть и подсчитать, сколько я всего заплатила привату за 3 года

по Альфе я тоже смотрела (в интернет банкинге) ... сделала выписку за 3 года - и АхРинеЛа честно говоря ! там все хорошо видно ! :facepalm:

по Альфе я тоже смотрела (в интернет банкинге) ... сделала выписку за 3 года - и АхРинеЛа честно говоря ! там все хорошо видно ! :facepalm:
Я тоже вот Привату плачу каждый месяц по Швидкій готівці,и уже столько им отдала,что в шоке просто.А долг очень мало уменьшается(

Я тоже вот Привату плачу каждый месяц по Швидкій готівці,и уже столько им отдала,что в шоке просто.А долг очень мало уменьшается(
Потому что платите минимальный платёж. Это все равно что пролонгация.
Вы курочка несущая золотые яйца, о таких клиентах в Привате мечтают.

Drakula56, Ви мене вибачте,але дуже мені вже цікаво:"А чому Ви останніх два дні такою активною форумчанкою стали?"

Тільки трішки якось не дуже гарно воно все виглядає...
Хто любить форум,той ділиться досвідом і підтримкою просто так)))
Ну наш менталітет...?
Drakula56, Нє,ну Адміну респект,що бонус за активність ввів...але ж межа адекватної активності повинна бути...а не строчити у всіх підряд темах хоть щось,аби накапала копійочка...
Ну такоє...

Останнє редагування:
Drakula56, Ви мене вибачте,але дуже мені вже цікаво:"А чому Ви останніх два дні такою активною форумчанкою стали?"
Потому что депрессия уже начинает нападать из-за этих шараг(Хоть я уже и почти 2 года на форуме.Особенно из за Привата,как глянула, сколько я им уже отдала денег,то в шоке просто.А на форуме хоть как-то отвлекаюсь.

Потому что депрессия уже начинает нападать из-за этих шараг(Хоть я уже и почти 2 года на форуме.Особенно из за Привата,как глянула, сколько я им уже отдала денег,то в шоке просто.А на форуме хоть как-то отвлекаюсь.
Без коментарів?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Тільки трішки якось не дуже гарно воно все виглядає...
Хто любить форум,той ділиться досвідом і підтримкою просто так)))
Ну наш менталітет...?
Drakula56, Нє,ну Адміну респект,що бонус за активність ввів...але ж межа адекватної активності повинна бути...а не строчити у всіх підряд темах хоть щось,аби накапала копійочка...
Ну такоє...
А это что запрещено писать на форуме?Если я что-то нарушила, какие-то правила форума,то пусть тогда меня забанят.

И почему я всех так не устраиваю,я не пойму?!То ребенок у меня не такой,то писать мне уже в темах запрещено.Я ж говорю,если я нарушила какие-то правила форума,то пусть мой аккаунт удалят.

А это что запрещено писать на форуме?Если я что-то нарушила, какие-то правила форума,то пусть тогда меня забанят.
Без коментарів?‍♀️?‍♀️?‍
Заробляйте гроші???
Чому ж Ви раніше так активно своїм досвідом на форумі не ділилися?

И почему я всех так не устраиваю,я не пойму?!То ребенок у меня не такой,то писать мне уже в темах запрещено.Я ж говорю,если я нарушила какие-то правила форума,то пусть мой аккаунт удалят.
Акаунт не видаляється. Почитайте правила форуму. Ніхто Вам не забороняє писати. Головне, щоб по суті.

Dusha,что я Вам плохого сделала?
Мені?Нічого...я висловлюю свою думку,а що на форумі заборонено висловлювати свою думку?
Ви ж два дні після введення плати за повідомлення активно висловлювали свою думку і я теж висловила свою думку.

Мені?Нічого...я висловлюю свою думку,а що на форумі заборонено висловлювати свою думку?
Ви ж два дні після введення плати за повідомлення активно висловлювали свою думку і я теж висловила свою думку.
Рада за Вас.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі