Как лучше начинать общение с кредитором, чтобы пробовать закрыть за тело кредит

• Автор теми Автор теми Inusa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 1K

Inusa

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
21
Бали
3565
Inusa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочка с МФО почти 3 года.
Номер телефона другой,почта другого человека
Ни к чему доступа нет.
Как лучше начинать общение, чтобы пробовать закрыть за тело и меньше..писать им на электронную почту?
Что я такая и такая ,есть деньги на тело ,могу закрыть сейчас?

Извините,а что неправильно?
2.3. Створюючи нову тему, обов'язково вкажіть інформативний заголовок та інформативний опис теми. Теми із заголовком "допоможіть", "що робити?" і тому подібні редагуватимуться або видаляться

Ни к чему доступа нет.
Как лучше начинать общение, чтобы пробовать закрыть за тело и меньше..писать им на электронную почту?
Які у вас мфо? Зараз як себе поводять? Немає звінків?
Ни к чему доступа нет.
Взагалі як я робила лізла в убкі там є номер договору здається брала його і мфо писала на пошту що хочу закрити

Які у вас мфо? Зараз як себе поводять? Немає звінків?

Взагалі як я робила лізла в убкі там є номер договору здається брала його і мфо писала на пошту що хочу закрити
Как они будут звонить если номера того нет)
Окружение года 1,5 кошмарили.
А мне уже даже письма не присылают

Да никак. Три года? И смысл снова ворошить осиное гнездо? Есть лишние деньги, потратьте на себя, семью, на ВСУ, мне можете скинуть, номер карты напишу в личку (последнее шутка, конечно)? .

Да никак. Три года? И смысл снова ворошить осиное гнездо? Есть лишние деньги, потратьте на себя, семью, на ВСУ, мне можете скинуть, номер карты напишу в личку (последнее шутка, конечно)? .
Та думаю вони і за 3 роки можуть дістати тим більше вони нікуди не дінуться кредити маю наувазі а у мене пільсля цього стресу хоча в пене лишився 1 кредит постійна тривожність що хтось позвонить що хтось прийде дуже важко насправді потрібно тепер лікуватись☹️ а ви б не хотіли жити вільно?

Та думаю вони і за 3 роки можуть дістати тим більше вони нікуди не дінуться кредити маю наувазі а у мене пільсля цього стресу хоча в пене лишився 1 кредит постійна тривожність що хтось позвонить що хтось прийде дуже важко насправді потрібно тепер лікуватись☹️ а ви б не хотіли жити вільно?
Та не потрібно Вам лікуватися. Часу у Вас забагато щоб думати про то. Займіть весь вільний час і все.

що хтось позвонить що хтось прийде
Вы же сами выше писали, что номер сменили ) И куда они могут приехать, если Вы за границей? )
А всё, соррян, это я Вас с автором темы перепутала.
Не переживайте, никто ни к кому не приезжает.

Вы же сами выше писали, что номер сменили ) И куда они могут приехать, если Вы за границей? )
А всё, соррян, это я Вас с автором темы перепутала.
Не переживайте, никто ни к кому не приезжает.
Ні я не за кордоном номер змінила але боюся що до сусідів наприклад чи до родичів позвоніть впринципі немає чого переживати але страх є

а ви б не хотіли жити вільно?
Жити вільно... Оце клас, спочатку уявив себе у містечку Сіуатанехо на березі Тихого океану, в якого "немає пам'яті" (с). Звісно, з немаленькою торбинкою чесно зароблених вічнозелених...
Але майже одразу згадався старий та не дуже життєстверджуючий анекдот про те, як у президентів різних країн з'явилася можливість поставити Всевишньому лише одне запитання: "коли мій народ буде жити вільно і щасливо?". Ну він відповідав, кому там через 50 років, кому 100, і кожен президент казав: "на жаль, це буде вже не за мене". Дійшла черга до нашого, Господь подивився у свої записи, та й відповів: "на жаль, це буде вже не за мене".
Але можна сміливо казати, що я вже вільна людина. Вільна від зайвих грошей, частки здоров'я, зараз вже й від роботи)) Водночас, і від наших звіряток теж вільний, я так собі вирішив. Більше ніж 90% закрив, а хто не захотів або поводив себе не дуже чемно, ну що ж я тепер зроблю. Навіть не цікаво, хто там ще телефонує та пише, для цього труколлер існує.

Останнє редагування:
Жити вільно... Оце клас, спочатку уявив себе у містечку Сіуатанехо на березі Тихого океану, в якого "немає пам'яті" (с). Звісно, з немаленькою торбинкою чесно зароблених вічнозелених...
Але майже одразу згадався старий та не дуже життєстверджуючий анекдот про те, як у президентів різних країн з'явилася можливість поставити Всевишньому лише одне запитання: "коли мій народ буде жити вільно і щасливо?". Ну він відповідав, кому там через 50 років, кому 100, і кожен президент казав: "на жаль, це буде вже не за мене". Дійшла черга до нашого, Господь подивився у свої записи, та й відповів: "на жаль, це буде вже не за мене".
Але можна сміливо казати, що я вже вільна людина. Вільна від зайвих грошей, частки здоров'я, зараз вже й від роботи)) Водночас, і від наших звіряток теж вільний, я так собі вирішив. Більше ніж 90% закрив, а хто не захотів або поводив себе не дуже чемно, ну що ж я тепер зроблю. Навіть не цікаво, хто там ще телефонує та пише, для цього труколлер існує.
Скільки у вас ще лишилось?

Готівочка, є-воші (продано кредитпронінцесту) та гоуфін (продано єапб). Ще пумб, з ними колись можливо й розрахуюсь. Інших за кораблем.
Зараз вже не телефонують рідним? Доречі у мене гоуфінгоу продали кредит капітал зараз виплачую капітал лояльні а гоуфінгоу вели себе як скоти

впринципі немає чого переживати але страх є
Ну эта проблема в Вашей голове. Надо понимать, что в звонках нет ничего страшного. А родным и соседям посоветуйте установить антиспам и не общаться с ними.

Ну эта проблема в Вашей голове. Надо понимать, что в звонках нет ничего страшного. А родным и соседям посоветуйте установить антиспам и не общаться с ними.
Та в мене вже 4 роки і лишилось тільки 1 мфо тут вже як повезе ще не телефонувало

Назад
Угорі