Как это понимать...?

• Автор теми Автор теми Tynasha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K

Tynasha

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
146
Бали
68
Tynasha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня просрочка в Манивео месяц.Тело -4750,в кабинете с процентами сумма на сегодня 11955 грн.Только что пришло сообщение о привлечении родни и сумма в смс указана совсем не та,что в личном кабинете,а тоесть-8883 грн.КАк это понимать,они что от фонаря сумму шлют??? Или сами не знают сколько я должна???:fool:

У меня Алекс обзванивает родных и соседей, и всем говорят разные суммы. Тоже интересно почему? Зато проще донести до людей, что это мошенники. Если бы всем говорили одну сумму, половина бы прверила.

Сьогодні дзвонила якась Марія Андріївна до мами, сказала оплатити борг, я мамі сказала що це нова схема видурювання грошей з людей. Потім зв'язалися з тою курвою і попросила оплатити кредит частинами так воно так розпінелося, почало хамити, а я почала у відповідь їй, після чого я їй сказала що не оплачу ні копійки щоб подавала в суд, так вона сказала що займеться особисто цим. Тіло кредиту 10000 набігло 27000. Маму обдзвонюють, скидають нашу переписку в вайбері. Підкажіть як діяти далі

Сьогодні дзвонила якась Марія Андріївна до мами, сказала оплатити борг, я мамі сказала що це нова схема видурювання грошей з людей. Потім зв'язалися з тою курвою і попросила оплатити кредит частинами так воно так розпінелося, почало хамити, а я почала у відповідь їй, після чого я їй сказала що не оплачу ні копійки щоб подавала в суд, так вона сказала що займеться особисто цим. Тіло кредиту 10000 набігло 27000. Маму обдзвонюють, скидають нашу переписку в вайбері. Підкажіть як діяти далі
А навіщо Ви зними взагалі спілкуєтесь?

Злякалась просто, не хотіла щоб рідні знали що я в таку яму попала, і від дурості написала тій сучасні на вайбер адже вона наярювала а вона ту переписку заскрінила і почала скидати
Цікавить чи може вона на мене в суд подати
І ще прийшло таке на пошту, і мамі смскою
У разі несплати вашої заборгованості на загальну суму 25153 грн 00 коп. (двадцять п`ять тисяч сто п`ятдесят три грн. нуль коп.) до 14.12.2019 року, представники нашої фінансової компанії планують візит 15.12.2019 з 15:00 до 20:00 або 19.12.2019 з 15:00 до 20:00 за місцем вашого проживання та реєстрації.
Кінцевий термін сплати заборгованості перед ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» закінчується через 2 дні. Ви можете уникнути особистої зустрічі, деталі за номером: 0 800 21 9393

Злякалась просто, не хотіла щоб рідні знали що я в таку яму попала, і від дурості написала тій сучасні на вайбер адже вона наярювала а вона ту переписку заскрінила і почала скидати
Цікавить чи може вона на мене в суд подати
І ще прийшло таке на пошту, і мамі смскою
У разі несплати вашої заборгованості на загальну суму 25153 грн 00 коп. (двадцять п`ять тисяч сто п`ятдесят три грн. нуль коп.) до 14.12.2019 року, представники нашої фінансової компанії планують візит 15.12.2019 з 15:00 до 20:00 або 19.12.2019 з 15:00 до 20:00 за місцем вашого проживання та реєстрації.
Кінцевий термін сплати заборгованості перед ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» закінчується через 2 дні. Ви можете уникнути особистої зустрічі, деталі за номером: 0 800 21 9393

Це все квіточки!) Якби ви знали , скільки в мене таких і не таких) смс. І скільки вони їдуть і не доїдуть.?

Маму обдзвонюють, скидають нашу переписку в вайбері. Підкажіть як діяти далі

не зрозумів яку переписку і кому скидають?
чмoшнuкu скидають вашу з мамою переписку комусь із вас на вайбер?

Тобто вони не приїдуть?
Да никто не приедет! Уже писано переписано. Первым делом блокируйте соцсети, входящие с незнакомых и скрытых номеров себе,маме,и т.д. На СМС не обращайте внимание, будут разные- от уловок,до угроз. На Вайбер могут прийти коллажи похабного характера,скриньте,и сохраняйте. И т.д.

не зрозумів яку переписку і кому скидають?
чмoшнuкu скидають вашу з мамою переписку комусь із вас на вайбер?
Після того як вона подзвонила мамі, моя мама їй не повірила і сказала, що я кредитів брати не могла, притому вона розказала, що в мене окрім їхнього ще 8, після мами вона почала тероризувати мій вайбер, адже трубки від МФО я не брала ще від першого дня, після дзвінка мами я злякалася і так як в декретній відпустці грошей не маю то попросила розтягнути один платіж на декілька, вона відписала що це неможливо, тоді я написала їй що вони не мали права розголошувати це 3 лицям і назвала їх шахраями так після чого та хамка заявила, що не збирається зі мною співпрацювати, і почала мене гнобити я теж не змовчала сказала, що грошей не маю хоче то нехай подає в суд, вона сказала що обов'язково подасть і проконтролює це.
Після того вона скинула мамі на вайбер нашу переписку щоб доказати їй що я брала кредит
А ще без дозволу стягують гроші з банківських карток, планую відкрити рахунок для дитини на отримання коштів боюсь і щ віддти стягуватимуть

Після того як вона подзвонила мамі, моя мама їй не повірила і сказала, що я кредитів брати не могла, притому вона розказала, що в мене окрім їхнього ще 8, після мами вона почала тероризувати мій вайбер, адже трубки від МФО я не брала ще від першого дня, після дзвінка мами я злякалася і так як в декретній відпустці грошей не маю то попросила розтягнути один платіж на декілька, вона відписала що це неможливо, тоді я написала їй що вони не мали права розголошувати це 3 лицям і назвала їх шахраями так після чого та хамка заявила, що не збирається зі мною співпрацювати, і почала мене гнобити я теж не змовчала сказала, що грошей не маю хоче то нехай подає в суд, вона сказала що обов'язково подасть і проконтролює це.
Після того вона скинула мамі на вайбер нашу переписку щоб доказати їй що я брала кредит

тепер зрозуміло.
головне - заспокойтесь самі і маму заспокойте, поясніть що це шахраї.
мамі і вам - на дзвінки не відповідати, вайбер - не читати повідомлення від незнайомих номерів.
не витрачайте свій час і нерви на розмови та переписку з ними

Номер маме сменить,в Вайбере не писать им,не общайтесь.а если и хотите то перед разговором скажите что для безопасности пишете разговор.в Вайбере всех таких писак блочьте.вроде всё)))) можно и себе номер сменить)))и не волноваться а,то нервов на всех не хватит

Стидно за себе що потрапила в таку ситуацію
Чесно вже і не знаю що чекає далі
До кого ще дзвонитимуть

А ще без дозволу стягують гроші з банківських карток, планую відкрити рахунок для дитини на отримання коштів боюсь і щ віддти стягуватимуть
Ну это ещё доказать нужно что с другой стороны экрана(телефона),были именно вы) сейчас время технологий,и не такое можно состряпать за пару часиков а,то и меньше
Стидно за себе що потрапила в таку ситуацію
Чесно вже і не знаю що чекає далі
До кого ще дзвонитимуть
Мне тоже стыдно но как написано в памятке для новичков,понять и принять ситуацию.ну не вернуть время назад.а вообще люди деньги берут не от хорошей жизни,так что не думаю что вам с маленьким ребенком нужно сильно себя корить.настройтесь на терор,и будьте морально готовы))

Так є, але все ж просто боюсь уяви подальших їхніх дій, чесно хочеться набрати ту козу і обматюкати з ніг до голови

Если не собираетесь платить-не отвечайте,не переписывайтесь!берегите свою нервную систему.Никто лично Вами заниматься не будет ?и мной не занимались,а обещали?30к с копейками насчитали и продали Талиону

Назад
Угорі