Vand12
Форумчанин
- Дописи
- 364
- Реакції
- 489
- Бали
- 2755
Vand12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хз.?Я аж задумалась..Просматривала вакансии и наткнулась на такое??Интересно как эту вакансию по классификатору профессий проводят ???
Ещё под большим вопросом что в понимании МФО " справедливость"))Хз.?Я аж задумалась..Справедливости ради сказать..
твapb покидьок без морали и совести итдЕщё под большим вопросом что в понимании МФО " справедливость"))
Просматривала вакансии
Спасибо за совет!Вы всё неправильно делаете... Если конечно, ищите работу, за которую платят, а не забавные описания вакансий. О сайтах типа WORK.UA, RABOTA.UA и т. д. забудьте раз и навсегда и никогда больше к ним не возвращайтесь. Бумажные газеты с частными объявлениями и вообще про работу тоже забудьте. Сожгите их предварительно смочив газолином! Если Вам нужна работа с приемлемой зарплатой, то обращайтесь непосредственно к руководству самых крупных, стабильных и процветающих компаний, предприятий и организаций возле своего дома. Или дачи. Или съёмного жилья. Не важно... Важно, чтобы путь к месту работы занимал не более одного часа. Работа с хорошей зарплатой всегда есть... Даже если думаете, что её нет, то она всё равно имеется и без всяких тупорылых сайтиков. Водители всегда нужны, охрана, повара, специалисты по сбыту и снабжению, руководители высшего звена, топ-менеджеры, не говоря уже об узкоспециализированных рабочих.
Ну да. Личные качества приветствуются.твapb покидьок без морали и совести итд
"инт*мные услуги эконом-класса"Интересно как эту вакансию по классификатору профессий проводят
Я теж шукаю підробіток....як начитаєшся....і сьогодні знайшла від гроші всім вакансія.....останній пункт просто змусив мене задуматися....вони виявляється фруктів недоідають....все мівіна та мівіна...Спасибо за совет!
Работа есть, но ищу подработку и рассматриваю варианты везде где они могут быть
Это им ананасы в эти дни в очелло тасуютЯ теж шукаю підробіток....як начитаєшся....і сьогодні знайшла від гроші всім вакансія.....останній пункт просто змусив мене задуматися....вони виявляється фруктів недоідають....все мівіна та мівіна...![]()
Я то думаю чого вони такі злі всі....а воно виявляється вони фрукти не ідять....а ще цукерки......мабуть глюкоза в організмі понижається і іх починає ковбасить......Як почитать оголошення від них,мені іх шкода стає.одну мівіну жруть...маккофе пьють..а на роботу ходять щоб фрукти і цукерки істи...ото життя потріпало.....Это им ананасы в эти дни в очелло тасуют
Уж тыПросматривала вакансии и наткнулась на такое??Интересно как эту вакансию по классификатору профессий проводят ???
Едят, только не тем местом, которым это люди делают..а воно виявляється вони фрукти не ідять....а ще цукерки...
с 3200 грн оплатить 100 000. Как в швидко займЕщё под большим вопросом что в понимании МФО " справедливость"))
?особенно "фруктовые дни" ? писали бы прямо - работать за силос, животные ?Я теж шукаю підробіток....як начитаєшся....і сьогодні знайшла від гроші всім вакансія.....останній пункт просто змусив мене задуматися....вони виявляється фруктів недоідають....все мівіна та мівіна...![]()
авитаминоз одним словом. Волосы выпадают, шкура лущится, видок тот еще. Но злой раб - отчаянный раб. УбогиеЯ то думаю чого вони такі злі всі....а воно виявляється вони фрукти не ідять....а ще цукерки......мабуть глюкоза в організмі понижається і іх починає ковбасить......Як почитать оголошення від них,мені іх шкода стає.одну мівіну жруть...маккофе пьють..а на роботу ходять щоб фрукти і цукерки істи...ото життя потріпало.....

Про злий-згідна.Чогось ці тварі в житті точно недоотримують.Я працюю часто з алкоголіками,наркоманами,але якось тримаю себе в руках.А тут такі істеричні крики...Біда,а не робота.Ще якби не фруктові дні-тотя не знаю,як би виживалис 3200 грн оплатить 100 000. Как в швидко займ?
особенно "фруктовые дни" ? писали бы прямо - работать за силос, животные ?
авитаминоз одним словом. Волосы выпадают, шкура лущится, видок тот еще. Но злой раб - отчаянный раб. Убогие![]()
алкоголіки та наркомани, то дійсно хворі люди. А гівножуї...стан дудуші...можливо також хвороба. Копати глибше ліньки, одначе психічний стан говорить за себе. Хтось недолюблена дитина, хтось з проблемної родини, хтось потерпав від домашнього насилля... Ви знаєте, так - це хвороба усе ж таки, хоча це не виправдовує. Хворий - лікуйся. Психологи, психіатри інші спеціалісти. Але ж воно вважає себе повноцінним членом суспільства. Тому й гарують за сіно, живучі "пучок" на арендованій койці у хостелі. Та ну їх, хворих та убогих. Хай їм грець.Про злий-згідна.Чогось ці тварі в житті точно недоотримують.Я працюю часто з алкоголіками,наркоманами,але якось тримаю себе в руках.А тут такі істеричні крики...Біда,а не робота.Ще якби не фруктові дні-тотя не знаю,як би виживали
?То ж і я так думаю.Я просто собі ніколи такої зверхності не дозволяю.Тож і сваримось,якщо з "біляком"воюєм,але такого...Воно плете само не знає що,і старається здатись розумним.Та куди ж там...алкоголіки та наркомани, то дійсно хворі люди. А гівножуї...стан дудуші...можливо також хвороба. Копати глибше ліньки, одначе психічний стан говорить за себе. Хтось недолюблена дитина, хтось з проблемної родини, хтось потерпав від домашнього насилля... Ви знаєте, так - це хвороба усе ж таки, хоча це не виправдовує. Хворий - лікуйся. Психологи, психіатри інші спеціалісти. Але ж воно вважає себе повноцінним членом суспільства. Тому й гарують за сіно, живучі "пучок" на арендованій койці у хостелі. Та ну їх, хворих та убогих. Хай їм грець.?
а сенс сперечатися, якщо воно , вибачте, йобобо?То ж і я так думаю.Я просто собі ніколи такої зверхності не дозволяю.Тож і сваримось,якщо з "біляком"воюєм,але такого...Воно плете само не знає що,і старається здатись розумним.Та куди ж там...

Я й не сперечаюсь,і не спілкуюсь.Оточуючі спілкуються.От це і напрягає.Але платити всеодно нема чим.Так що вже буде як будеа сенс сперечатися, якщо воно , вибачте, йобобо?![]()
в мене на сьогодні прострочки більше 2х років. Ви не уявляєте, як мені було лячно у перші дні. я боялася за малого, йому тоді було 12,5 років. Мена гарно зпресували, до думок гайнути з 6ого поверху. Знайшла форум, доволі швидко. Тут мене дійсно щиро і міцно підтримали, повернули з пекла в нормальне життя. Наразі чхала я на тих йобобо, пережила напис (знесено). Живу, люблю сина, приватне життя норм, робота, заробіток, витрачаю зароблене на родину й посміхаюся кожному ранку. Все добре. Потрібно перейти "Рубікон" особистих страхів. Важко, але реально. За тією стороною все гаразд ?То ж і я так думаю.Я просто собі ніколи такої зверхності не дозволяю.Тож і сваримось,якщо з "біляком"воюєм,але такого...Воно плете само не знає що,і старається здатись розумним.Та куди ж там...