Качай гроши прислали смс. Блеф или истина?‍♀️

• Автор теми Автор теми Даниэлла
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 2K

Даниэлла

Форумчанин
Дописи
165
Реакції
57
Бали
343
Даниэлла не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
отримано виконавчий напис нотаріуса. Опис майна - 21.09. КачайГроші. 0635423012 прислал укр колект

Даниэлла, истина в реестре должников, Вы там искали?)
Так и забывать в гугле?
Post automatically merged:

Так и забывать в гугле?
Записів не знайдено. Уточніть умови пошуку. Пишет в реєстре

Даниэлла, проверяйте периодически в этом реестре.
Запись там появится не сразу после оформления у нотариуса, а только когда исполнитель откроет производство

Даниэлла, проверяйте периодически в этом реестре.
Запись там появится не сразу после оформления у нотариуса, а только когда исполнитель откроет производство
а что и такое может быть??за долг перед мфо могут арестовать имущество?или пугалки?

отримано виконавчий напис нотаріуса. Опис майна - 21.09. КачайГроші. 0635423012 прислал укр колект
Я також такі смс отримувала,а вчора отримала лист від дельта м,"виконавчий напис нотаріуса",але в них його ще немає.Як мені написали,що передали мої документи юристу для "підготовки оригіналу кредитного договору."

а что и такое может быть??за долг перед мфо могут арестовать имущество?или пугалки?
Пару шараг делают исполнительную надпись, а арест это уже как исполнитель решит. Знаю случай когда не могли продать машину из-за такого ареста

Пару шараг делают исполнительную надпись, а арест это уже как исполнитель решит. Знаю случай когда не могли продать машину из-за такого ареста
офигеть, вообще обалдели уже))у меня еще такого слава богу небыло...тьфу-тьфу-тьфу

І я вже​
Post automatically merged:

І я вже отримала Виконавчий напис нотаріусу(на маму)але копії))))
My wallet----Дельта М

Назад
Угорі