Кабмін поки що поставив бронювання працівників на паузу.

• Автор теми Автор теми Інженегр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 368
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Інженегр

Перевірений
Дописи
999
Реакції
1292
Бали
5310
Інженегр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отаку новину надибав:
Буде "весело".
Тому що є реально потрібні броні а є "куплені".
Ще більше це стосується куплених мсек,влк.
Хтось непогано досить нажився на цьому всьому.

Бронь не бронь ну если продолжится война мы в полном дерьме если еще увидим его...

Так что надо молить бога что бы это все закончилось как можно скорее...

Так постраждають і ті, в кого реальна бронь, таких до речі, більше.
Чим саме?
Слово "необгрунтована" для вас зрозуміле?
Я наприклад не розумію чому кур"єри "Глово" мають мати бронь.
Жерти на плиті можно приготовити, а не рахувати велосипедного діяча стратегічно важливою людиною.
В мене все.

Призупиняють надання броні всім, не лише кур*єрам глово. Почитайте уважніше статтю, а не лише заголовок.
Жерти на плиті можно приготовити, а не рахувати велосипедного діяча стратегічно важливою людиною.
Так і в плиті газу може не бути, бо працівникам обслуговуючої організації не подовжать бронь, і в інтернетах не напишете, бо не буде кому обслуговувати мережу.

Призупиняють надання броні всім, не лише кур*єрам глово. Почитайте уважніше статтю, а не лише заголовок.

Так і в плиті газу може не бути, бо працівникам обслуговуючої організації не подовжать бронь, і в інтернетах не напишете, бо не буде кому обслуговувати мережу.
Так, мобілізація це хрєново. Вибачте що в країні війна.

[POSTS=400]Мені теж ніуя не подобається перспектива, маю обмежено придатного... мав. І розумію на даний момент як не відвалю 1000-2000 баксів порулю в учебку і на фронт. Проходжу влк і прекрасно бачу що де і як. Тож ваш пост про прочитайте не заголовок залиште собі на "серці". За Глово навів як приклад. Таких дохєра і трішки. І всі виїжджають на "важливості". В мене піврайона "два-на-два" чуваків яким служити совість, бронь чи релігія не дозволяє.
Тож читайте ви краще і вдумуйтесь в те що читаєте. Або не нийте. Ви є громадянин країни яка в стані війни. [/POSTS]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі