КА Фактор и Качай Гроши

• Автор теми Автор теми djkravz
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

djkravz

Форумчанин
Дописи
36
Реакції
19
Бали
5065
djkravz не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привет всем, сегодня звонил ка фактор от качай гроши. Дак вот никакого сообщения от качай про продажу не было и в кабинете все есть.
Это продажа произошла или просто звонят от имени качай гроши?
И что вообще от них ждать?

djkravz, звонилкам КА Фактор можете смело обрисовать маршрут в сторону перуанского курорта.
Скорее подготавливают на продажу, а пока отдали на прозвон.

Привет всем, сегодня звонил ка фактор от качай гроши. Дак вот никакого сообщения от качай про продажу не было и в кабинете все есть.
А что от них можно нового ждать? Меня Качай угрожают продать им. Продали или нет - чёрт его знает. Но были звонки от кого-то, кто подписан в программе "Ка фактор"?

djkravz, звонилкам КА Фактор можете смело обрисовать маршрут в сторону перуанского курорта.
Ну я поговорил с ним, на нормальный контакт идти не захотел, сказал пока и положил трубку.
Сразу представился от компании фактор и о том, что звонит по поводу долга в качай гроши.
Никаких уведомлений про продажу не было)

Меня тож отдали им на прозвон,а может и продали( мне как то все равно)) звонков 15-20 в день от них...иногда и меньше

У меня у мужа Качай гроши ,пришло письмо что продали КА Фактор.Но я когда доки собирала в нацком то по чекам увидела что все пролонгации и так шли на КА Фактор.Значит это одно и тоже.Короче продали сами себе.

У меня у мужа Качай гроши ,пришло письмо что продали КА Фактор.Но я когда доки собирала в нацком то по чекам увидела что все пролонгации и так шли на КА Фактор.Значит это одно и тоже.Короче продали сами себе.
Ооо понял, ваш ответ все сделал понятным)

djkravz, мені дзвонив фактор за борг качаїв, тижні 3,потім затихли, і на днях з'явилась боргова межа,і теж за борг качай гроші

djkravz, вони,напевно,фактору віддали на прозвон,ті нічого не визвонили,так тепер ця межа шле смс:очікуємо платіж за борг качай гроші

djkravz, вони,напевно,фактору віддали на прозвон,ті нічого не визвонили,так тепер ця межа шле смс:очікуємо платіж за борг качай гроші
Ось я їм написав на пошту, отримав таку відповідь. Я так зрозумів, що мене їм продали? Від них про продажу не було листів, ні в поштовій скринці, ні електронних) дивні

Вкладення

• Screenshot_20200612_201307_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_20200612_201307_com.google.android.gm.webp
    102 Кб · Перегляди: 94
djkravz, мені укрпоштою приходив лист від фактору:стаття 190,примусовий арешт і все як завжди,а тепер вже ці шлють,що перейшла межу,а яка різниця,хто буде дзвонити чи листи слати?

djkravz, мені укрпоштою приходив лист від фактору:стаття 190,примусовий арешт і все як завжди,а тепер вже ці шлють,що перейшла межу,а яка різниця,хто буде дзвонити чи листи слати?
Просто я не знаю, чого від них очікувати.
Коли починають взонити сусідям і т п

djkravz, в мене подзвонили на роботу,просили передать,щоб сплатила 26 тис,ну і мені дня 3 дзвонили,я не спілкуюся,потім меньше дзвонили,потім взагалі затихли, ніхто не казав більше,що фактор дзвонив

Скорее под готавливают на продажу, а пока отдали на прозвон.
Мне письмо пришло (дешёвка) от какой-то Борговой межи-про вымоги Качай гроши. Хоть они меня никому не продавали. А Борговой межи капитал всего 1000 баксов.

Пронька, в мене тільки смс,ця межа з'явилася після фактору,за борг качаїв, це вони мене по колу пустили, чи що?

Пронька, в мене тільки смс,ця межа з'явилася після фактору,за борг качаїв, це вони мене по колу пустили, чи що?
Мабуть. В мене все ідентично після Качай гроші як і у вас. Навіть смс не прислали чи продали чи ні)))

Пронька, мабуть,на позвон віддали, бо мілоан продали Довірі, так в особистому кабінеті договір закритий, довіра цидульку прислали,що вони мої кредитори, а тут то фактор,то ця ведмежа, і самі качаї дзвонять,груповуха

У них должна быть лицензия? не могу найти по коду 36282034 в Реестре на сайте Нацкомфинпослуг. Мне прислали СОС кредит, что продали им по эл почте сообщение
Может не могу просто найти?!

Останнє редагування:
Назад
Угорі