Дорогі мої. Скажіть будь ласка Фактор подає документи на виконавчий напис. В когось були випадки? Просто цікавлюсь.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую за інф.. вибачте не в той розділ напевно тему створив.ecspres, насколько я знаю - нет
Як у Вас з фактором?Дякую за інф.. вибачте не в той розділ напевно тему створив.
Перемістіть будь ласка.
У мене з ними все добре. Просто морожусь. А от як у них зі мною не знаю.Як у Вас з фактором?
Зачем Вам просто забивать себе голову? Ничем эти надписи друг от друга отличаться не будут, независимо от названия шараги. Они вне закона, но доказывать это нам. Поэтому ждем, пишем и разносим в суде на какашки.))Дорогі мої. Скажіть будь ласка Фактор подає документи на виконавчий напис. В когось були випадки? Просто цікавлюсь.
Поняв.Зачем Вам просто забивать себе голову? Ничем эти надписи друг от друга отличаться не будут, независимо от названия шараги. Они вне закона, но доказывать это нам. Поэтому ждем, пишем и разносим в суде на какашки.))
Да,мне прилетело.Буду сносить пробовать.Дорогі мої. Скажіть будь ласка Фактор подає документи на виконавчий напис. В когось були випадки? Просто цікавлюсь.
От Профит Капитала ?!Да,мне прилетело.Буду сносить пробовать.
Да.От Профит Капитала ?!
Фактор - це "прокладка", звонарі, кол-центр а не колекторська компанія, все що вони можуть - це телефонувати і нести різну х..ню.Дорогі мої. Скажіть будь ласка Фактор подає документи на виконавчий напис. В когось були випадки? Просто цікавлюсь.
А им кто передал?
Майкредит по ходу.А им кто передал?
Яка у Вас прострочка по Майкредиту?Майкредит по ходу.
Года два))))Яка у Вас прострочка по Майкредиту?
А велика сума? Хто виконавець?Да,мне прилетело.Буду сносить пробовать.
16 тисяч,ОлейникА велика сума? Хто виконавець?