Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні .з19 грудня не доідутьК кому-то приезжали еврогроши?
Просто понімают с кем імеют дело)Ні .з19 грудня не доідуть
В ***** по ракиК кому-то приезжали еврогроши?
Але вони з на пару з гоуфінгоу дуже доставучі..там тіла найменші але наярюють як наче там не 3 нуля а 4Нікому)
Просто понімают с кем імеют дело)![]()
Думаю что нет таких людей!К кому-то приезжали еврогроши?
Просто с бабайкой мона тільки по тіліфону))Але вони з на пару з гоуфінгоу дуже доставучі..там тіла найменші але наярюють як наче там не 3 нуля а 4
Не треба по телефону....ну дуже вони доставучі...Просто с бабайкой мона тільки по тіліфону))
Може голос у вас пріятний ?)) вот вони і достают даби вас Услишать)Не треба по телефону....ну дуже вони доставучі...
Ха ха ха....півроку?Може голос у вас пріятний ?)) вот вони і достают даби вас Услишать)![]()
![]()
![]()
Ні щоб за голос кредит списать....вони наярюють..Днів 4 тому звонять еврогроші і ні добрий день ні пока одразу Коли оплата буде???ваші родичі вам скинуться і заплатять...Ви цього хочете??Запитую тебе сьогодні слали??тільки чесно кажи..Сказав да було ,а от скільки разів не пам'ятаю чи 20 чи 25.На що була відповідь,я буду або 21 або 26...Іди на......Він кинув трубку...Значить же не сподобався голосок мій...Може голос у вас пріятний ?)) вот вони і достают даби вас Услишать)![]()
![]()
![]()

Стесьнітельний наверно)Ха ха ха....півроку?
Ні щоб за голос кредит списать....вони наярюють..Днів 4 тому звонять еврогроші і ні добрий день ні пока одразу Коли оплата буде???ваші родичі вам скинуться і заплатять...Ви цього хочете??Запитую тебе сьогодні слали??тільки чесно кажи..Сказав да було ,а от скільки разів не пам'ятаю чи 20 чи 25.На що була відповідь,я буду або 21 або 26...Іди на......Він кинув трубку...Значить же не сподобався голосок мій...![]()
![]()
Це вже його проблемиСтесьнітельний наверно)
А нашо ви з ними вобще спілкуєетесь ?Це вже його проблеми
за пів року це 4й був ...А нашо ви з ними вобще спілкуєетесь ?
настрій бувА нашо ви з ними вобще спілкуєетесь ?
То ви человек настроєнія)за пів року це 4й був ...
настрій був
Ато....То ви человек настроєнія)
а що ще може бути під настрой ?)Ато....
Это точно.Я с 3 числа и по сегодняшний день на автодозвоне.Все серии номеров заблокировала,позвонили с нового номера,в вайбере определился как Алина.Перезваниваю,а там мужик с Евровошей.Але вони з на пару з гоуфінгоу дуже доставучі..там тіла найменші але наярюють як наче там не 3 нуля а 4