К кому-то приезжали еврогроши?

• Автор теми Автор теми murka_99
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K

murka_99

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
38
Бали
5090
murka_99 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
К кому-то приезжали еврогроши?

Вкладення

• 0E08BFDF-52D4-488B-899C-41DA87E31CAC.webp
    0E08BFDF-52D4-488B-899C-41DA87E31CAC.webp
    30.4 Кб · Перегляди: 92
Може голос у вас пріятний ?)) вот вони і достают даби вас Услишать) :) :) :)
Ха ха ха....півроку?
Може голос у вас пріятний ?)) вот вони і достают даби вас Услишать) :) :) :)
Ні щоб за голос кредит списать....вони наярюють..Днів 4 тому звонять еврогроші і ні добрий день ні пока одразу Коли оплата буде???ваші родичі вам скинуться і заплатять...Ви цього хочете??Запитую тебе сьогодні слали??тільки чесно кажи..Сказав да було ,а от скільки разів не пам'ятаю чи 20 чи 25.На що була відповідь,я буду або 21 або 26...Іди на......Він кинув трубку...Значить же не сподобався голосок мій... :баян: :баян:

Останнє редагування:
Ха ха ха....півроку?

Ні щоб за голос кредит списать....вони наярюють..Днів 4 тому звонять еврогроші і ні добрий день ні пока одразу Коли оплата буде???ваші родичі вам скинуться і заплатять...Ви цього хочете??Запитую тебе сьогодні слали??тільки чесно кажи..Сказав да було ,а от скільки разів не пам'ятаю чи 20 чи 25.На що була відповідь,я буду або 21 або 26...Іди на......Він кинув трубку...Значить же не сподобався голосок мій... :баян: :баян:
Стесьнітельний наверно)

Але вони з на пару з гоуфінгоу дуже доставучі..там тіла найменші але наярюють як наче там не 3 нуля а 4
Это точно.Я с 3 числа и по сегодняшний день на автодозвоне.Все серии номеров заблокировала,позвонили с нового номера,в вайбере определился как Алина.Перезваниваю,а там мужик с Евровошей.

Назад
Угорі