Vladyslav2707
Форумчанин
- Дописи
- 16
- Реакції
- 3
- Бали
- 278
Vladyslav2707 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
искать адвокатащо краще в цій ситуації зробити?
не потрібночи потрібно з ними починати діалог
Дякую за відповідь. Адвоката шукати для суду?искать адвоката
не потрібно
такАдвоката шукати для суду?
В мене сьородні теж таке прийшлоДоброго дня, таке питання: отримав повідомлення від юридичного стимула на вайбер по типу позовної заяви до суду, чи потрібно з ними починати діалог або що краще в цій ситуації зробити?
Не факт, що подадуть, але перестраховка це не лишнєВ мене сьородні теж таке прийшло
Підкажіть як швидко до суду подадуть?
ДякуюНе факт, що подадуть, але перестраховка це не лишнє
Ігноруйте все,крім записів на судовій владіВарто переживати чи ще ні???
А то в мене вже трохи паніка
Підскажіть де перевірити чи подали позов?!Ігноруйте все,крім записів на судовій владі
На судовій владіПідскажіть де перевірити чи подали позов?!
Підскажіть де перевірити чи подали позов?!
Дякую за допомогу)
ДякуюІгноруйте все,крім записів на судовій владі
Звідки ж нам знати що саме ви збираєтесь робити і які міркування у вас на рахунок цього "боргу".Що з цим робити?
Навіщо.Відповідати їм?
В мене сьородні теж таке прийшло
Підкажіть як швидко до суду подадуть?
Я теж забила на кінці 2019,не шкодую що жодній канторці не виплатила.Звідки ж нам знати що саме ви збираєтесь робити і які міркування у вас на рахунок цього "боргу".
Для прикладу : я забив п"ять років назад і відправив або в суд або теж на три і по середині теж "У"...
другий варіант їм сподобався більше мабуть.
Але у вас може бути інша ситуація.
Навіщо.
Вам немає чого їм добавити, в них все є... та й попросту на кой вам це треба.
Теж таке прислали сьогодні . Ну що подали до суду? Перевіряли ?Варто переживати чи ще ні???
А то в мене вже трохи паніка
Кожного дня перевіряю але ні там поки що мене немає)))Теж таке прислали сьогодні . Ну що подали до суду? Перевіряли ?
Ясно , лякалки значить поки шо )Кожного дня перевіряю але ні там поки що мене немає)))