Milana
Форумчанин
- Дописи
- 142
- Реакції
- 74
- Бали
- 68
Milana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні подзвонила на батьківський номер Лариса Сергіївна...у Вашої дочки є кредит і вона його не сплачує вже 3 дні,і не бере 2 дні трубки ..що сталося? Тато їй сказав що в неї немпє кредиту і дав мені трубку,я в неї спитала чого мені не дзвоните а вона а чого ви не платите?що у Вас сталося?..в ітозі вона дозвонилася через пару хв на мій то я в неї спитала прізвище ,довго не признавалась потім видала Іванова я...в знов що у Вас сталося ?я питаю яке Ви маєте право розповсюджувати прл мене інфу,вона каже маю право на все...а я їм риспла оф.лист на адресу що не зможу вчасно повернути ,лист вернувся..питаю в неї иовчить...ми Вам дзвонили...я кажу і я Вам але до Вас не дозвонишся...питаю Ви записуєте розмову?бо я то записую...і пропала...
Хто стикався ?як себе поводити?немає мені чим платити...раніше в них брала і вчасно повнртала з їхнвми пооцентами..то я вже їм наперед сплатила досталь...поки не найшла цей форум.
Хто стикався ?як себе поводити?немає мені чим платити...раніше в них брала і вчасно повнртала з їхнвми пооцентами..то я вже їм наперед сплатила досталь...поки не найшла цей форум.