Щойно спілкувався зі своїм клієнтом по поточній справі.
В ході розмови згадали наш суд з ЄАПБ, де суд частково задовільнив їх вимоги (тіло+відсотки за строк дії договору), ну а нам трохи судового збору)))
І ось, що почув)))
Отже, звернувся мій клієнт до їх адвоката, який вів цю справу.
Звернувся з метою домовитись про оплату, без відкриття виконавчого провадження.
Ок, їх адвокат погодився і каже, що зателефонує у месенджер на наступний день.
І ось відбувається ця сакраментальна розмова)))
Якщо коротко, то виглядало це так:
"Пане............, Ви ж розумієте, що я вів цю справу?
через виконавця вам доведеться сплатити близько 4000 грн.
Якщо Ви оплатите мені 3000 грн, я не буду передавати виконавчий лист до виконавця, а вам надішлю гарантійного листа де пропишу, що ви можете сплатити заборгованість за рішенням суду на протязі місяця.
Подумайте, якщо Вас все влаштовує, напишіть мені у месенджері "ОК" та, я пришлю Вам номер моєї картки, а після оплати гарантійного листа".
В підсумку, сплатив мій клієнт заборгованість через виконавчу службу)) бо ще не вистачало оплачувати роботу адвокатів ТОВ "ФК "ЄАПБ"
В ході розмови згадали наш суд з ЄАПБ, де суд частково задовільнив їх вимоги (тіло+відсотки за строк дії договору), ну а нам трохи судового збору)))
І ось, що почув)))
Отже, звернувся мій клієнт до їх адвоката, який вів цю справу.
Звернувся з метою домовитись про оплату, без відкриття виконавчого провадження.
Ок, їх адвокат погодився і каже, що зателефонує у месенджер на наступний день.
І ось відбувається ця сакраментальна розмова)))
Якщо коротко, то виглядало це так:
"Пане............, Ви ж розумієте, що я вів цю справу?
через виконавця вам доведеться сплатити близько 4000 грн.
Якщо Ви оплатите мені 3000 грн, я не буду передавати виконавчий лист до виконавця, а вам надішлю гарантійного листа де пропишу, що ви можете сплатити заборгованість за рішенням суду на протязі місяця.
Подумайте, якщо Вас все влаштовує, напишіть мені у месенджері "ОК" та, я пришлю Вам номер моєї картки, а після оплати гарантійного листа".
В підсумку, сплатив мій клієнт заборгованість через виконавчу службу)) бо ще не вистачало оплачувати роботу адвокатів ТОВ "ФК "ЄАПБ"