Щоденник Історія моїх кредитів

Галига

Форумчанин
Дописи
263
Реакції
110
Бали
913
Галига не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Сьогодні хочу розповісти свою історію кредитів МФО та те як ті кредити показали реальне ставлення оточуючих?.
З МФО знайома 3 роки. Мала три етапи погашення. Останній тепер. Чесно дуже стидно. Не лудоманка , не пропиваю чи ще щось з того роду. Просто як вперше влізла і не докінця всі закривала так і вишу. Мала десь близько 12 чи 15 чесно не рахувала. Залишилось 4 можливо 5 Саме страшне кредит каса 56000 грн нарахували. Чесно психологічно так важко що вже не витримую. І незнаю що страшніше самі борги чи рідні люди які на мене вдома ядом дишуть?
Є три проблемні кредити інвеструм (2) в колекторів, каса та ЄАПБ. Му кредит надурив на реструкторизації.
У результаті усі мені розказали що я кончена людина ,кончена донька і взагалі сволота. Людоньки порадьте як ви з таким справлялись. Як легко ми стаємо конченеми коли стаємо незручними

У результаті усі мені розказали що я кончена людина ,кончена донька і взагалі сволота.
Кончена донька... сильно.
Людоньки порадьте як ви з таким справлялись.
Змініть своє ставлення... і судячи з того що ви написали - оточення.
Як легко ми стаємо конченеми коли стаємо незручними
Не завжди і не у всіх, але є...
Багато чого залежить від того, що ви самі це дозволяєте іншим. Таке казати і так думати. Якщо ви будете себе цим пригнічувати і оправдовуватись перед всіма, це не припинеться.
Подивіться на це з іншого боку.
Хто є хто...це самий гарний фільтр.
Для оточення.

Доброго вечора. Сьогодні хочу розповісти свою історію кредитів МФО та те як ті кредити показали реальне ставлення оточуючих?.
З МФО знайома 3 роки. Мала три етапи погашення. Останній тепер. Чесно дуже стидно. Не лудоманка , не пропиваю чи ще щось з того роду. Просто як вперше влізла і не докінця всі закривала так і вишу. Мала десь близько 12 чи 15 чесно не рахувала. Залишилось 4 можливо 5 Саме страшне кредит каса 56000 грн нарахували. Чесно психологічно так важко що вже не витримую. І незнаю що страшніше самі борги чи рідні люди які на мене вдома ядом дишуть?
Є три проблемні кредити інвеструм (2) в колекторів, каса та ЄАПБ. Му кредит надурив на реструкторизації.
У результаті усі мені розказали що я кончена людина ,кончена донька і взагалі сволота. Людоньки порадьте як ви з таким справлялись. Як легко ми стаємо конченеми коли стаємо незручними
Чому Ви вважаєте,що каса найстрашніша? Ну нафантазували собі щось і Ви бедете їх мрії оплачувати?
Як Вас майкредіт надурив?

Доброго вечора. Я розумію що важко, але це життя і назад не перематаєш. Не беріть в голову зайвого. Я забив на МФО і зовсім не платив їм бо з самого початку обзвонили рідних. Після того як дізналися рідні то сенсу мені платити вже не було? вже як 4-5 років пройшло десь років 2 тишина вже. Саме головне пережити ті дзвінки і тд. Я не знаю Ваш характер, особисто мені було до одного міста звонять вони кому чи ні, я їх (МФО) прокачав щоб більше взяти ( брав і віддавав ) а потім в один день набрав зразу макс суми і все. Якби давали то і ще брав би. Коротко кажучи дякуючи їм у мене з'явився автомобіль за це я їм безмежно вдячний і закрив кредитку привату.

Во-первых успокойтесь и не впадайте в крайности. Все будет хорошо, как быстро зависит от вас. Относитесь к этому как временным неприятностям Вы ничего плохо вы не сделали. Близкие поплюют ядом и перестанут. Вы не обязаны платить их хотелки. Не все так плохо как кажется на первый взгляд. У меня у три года просрочки, и до сих пор жива, поливание ядом не убило меня

Чому Ви вважаєте,що каса найстрашніша? Ну нафантазували собі щось і Ви бедете їх мрії оплачувати?
Як Вас майкредіт надурив?
Пропустила платіж по реструкторизації. Заморозили проценти сказали можна довільно платити . Це Солюшн відпимав так. У п'ятницю продали Європейській агенції. Може розібю хоч на 2 місяця.
Питала у менеджера робити реструкторизацію обов'язково чи лише оплачувати. Сказала можна частинами. І на тобі геморой новий?

Останнє редагування:
Одне питання....
Чому ви так зациклились на МФО?
Ситуація вже склалась.
Так у вас зі всіма негативними наслідками,я за відношення рідних і близьких...
Як на мене,це такий поштовх ,змінити своє життя....Просто нереальний.
Не треба це все терпіти,жити в такій атмосфері.Відійдіть від усіх...
Забудь про МФО ?я з ними три роки живу,точніше вони думають,що живуть зі мною))
Подумайте впершу чергу про себе,що хочете ви...Що потрібно ,щоб ви зробили,щоб почуватись спокійно,гармонійно...
І йдіть до цього.
Розставте приорітети,правильно.І ви самі зрозумієте,що МФО це не проблема,зовсім.

Пропустила платіж по реструкторизації. Заморозили проценти сказали можна довільно платити . Це Солюшн відпимав так. У п'ятницю продали Європейській агенції. Може розібю хоч на 2 місяця.
Питала у менеджера робити реструкторизацію обов'язково чи лише оплачувати. Сказала можна частинами. І на тобі геморой новий?
Забудьте це слово,не вигідна вона Перетерпіть дзвінки і при бажанні закриєте за менші гроші.
з ними три роки живу
Такий собі гарем

Всім дякую за підтримку. Ви мене посмішили)))?
Ось ще б хтось батьків переконав перестати мозок виносити....
Суть у тому що рідні зі всіма тими шарагами договарюються?. У результаті інвеструм двічі по тілу проплатили і не закрили. Можливо у когось така ситуація була як ви їх переконали не "включати відмінників"?. Ми ж усі розумієм що інтилегентно поки вони не домовляються!!

Всім дякую за підтримку. Ви мене посмішили)))?
Ось ще б хтось батьків переконав перестати мозок виносити....
Суть у тому що рідні зі всіма тими шарагами договарюються?. У результаті інвеструм двічі по тілу проплатили і не закрили. Можливо у когось така ситуація була як ви їх переконали не "включати відмінників"?. Ми ж усі розумієм що інтилегентно поки вони не домовляються!!
Поговорила с родителям, постаралась им объяснить, что ничего страшного не произошло. Ну и попросила, не общаться с ними

Можливо у когось така ситуація була як ви їх переконали не "включати відмінників"?
Насправді дуже легко і просто.
Пояснивши все як є.
І сказавши що це сугубо мої з ними проблеми і нікого не стосуються.
І вистачило буквально однієї розмови з дебілами, щоб апетит спілкуватись відпав.

Насправді дуже легко і просто.
Пояснивши все як є.
І сказавши що це сугубо мої з ними проблеми і нікого не стосуються.
І вистачило буквально однієї розмови з дебілами, щоб апетит спілкуватись відпав.
Соседи моих родителей похоже мазохисты, постоянно брали трубку, потом бежали к маме и выносили ей мозг. Пока не нарвались на отца, тот нахрен послал, бегать перестали

Назад
Угорі