Ім'я з помилкою у постанові та виконавчому провадженні

• Автор теми Автор теми Wertyf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 638

Wertyf

✩ Premium ✩
Дописи
274
Реакції
204
Бали
5125
Wertyf не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримала листа від приватного виконавця з невірно написанним своїм ім'ям. Я - Наталія, а там у всіх документах написано Наталя. Чи дійсні ці документи відносно мене і чи мають якусь юридичну силу?

Отримала листа від приватного виконавця з невірно написанним своїм ім'ям. Я - Наталія, а там у всіх документах написано Наталя. Чи дійсні ці документи відносно мене і чи мають якусь юридичну силу?
Та хоч і Прасковья....в мене вп на дівоче прізвище...Вп нікуди не поділося...

Это не проблема, когда Вы об этом скажете исполнителю, то он вынесет постанову об исправлении описки... Тут вопрос в другом... Какое имя написано в ИД, вот это может быть основанием для закрытия ИП...

Это не проблема, когда Вы об этом скажете исполнителю, то он вынесет постанову об исправлении описки... Тут вопрос в другом... Какое имя написано в ИД, вот это может быть основанием для закрытия ИП...
как такое можно провернуть?

Нее, вот было бы... Наталій отримав кредит....тогда точно не Вы. :pardon:

Назад
Угорі