Ідея пише про формування позиву до суду і виконавчих діях по місцю реєстрації

• Автор теми Автор теми Олена9031
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Олена9031

Читач
Дописи
9
Реакції
0
Бали
1
Олена9031 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, якщо я є єдиним опікуном дитини, але дитина прописана із батьком, який помер. Я прописана в квартирі разом з матір’ю— мати є власником квартири. Борг в Ідея 130 000, але відсотки вже набігло 70 000. Чи може банк забрати в мене частину квартири?На реструктуризацію не погоджуються, просять сплатити 30 000 одразу, а потім вже реструктурувати, або одразу сплатити 160 000

Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, якщо я є єдиним опікуном дитини, але дитина прописана із батьком, який помер. Я прописана в квартирі разом з матір’ю— мати є власником квартири. Борг в Ідея 130 000, але відсотки вже набігло 70 000. Чи може банк забрати в мене частину квартири?На реструктуризацію не погоджуються, просять сплатити 30 000 одразу, а потім вже реструктурувати, або одразу сплатити 160 000
Квартиру забрать не могут не беспокойтесь

Останнє редагування:
Добрий вечір. Якщо ви не являєтеся співвласником квартири, то нічого банк не зможе зробити навіть якщо виграє суд. Якщо Ви тільки прописані, то банк нічого не зможе зробити. Щоб щось банк міг зробити, потрібно щоб у Вас була доля квартири.
Якщо власником квартири є матір, то нічого у Вас забрати не зможуть. І банку ще треба виграти у Вас суд, а це не так буде просто зробити, якщо Ви будете захищатись з адвокатом.

Увартиру забрать не могут не беспокойтесь
Підкажіть будь ласка як зрозуміти чи є я співвласником квартири?
Квартиру забрать не могут не беспокойтесь
В будь—якому випадку? Бо я працюю неофіційно і я знайшла документи — я є співвласником житла

Останнє редагування:
Підкажіть будь ласка як зрозуміти чи є я співвласником квартири?

В будь—якому випадку? Бо я працюю неофіційно і я знайшла документи — я є співвласником житла
Ни одного случае не слышал очень сложная процедура для судебного исполнителя причем ещё нужно проиграть суд и отказаться от всех вариантов включая вашу реструктуризацию обратитесь к https://anticollector.ua/members/strom.22306/ человек занимается вопросами банкротства правда процедура дорогая но явно дешевле 200 тысяч

Ніхто нічого в вас не забере, не переживайте

Дякую вам, якщо знаєте — підкажіть, будь ласка що мое бути

Я є співвласником квартири
Навіть якщо ви є співвласником, ніхто нічого не забере. Що може бути - суд. Якщо програєте, відкривають виконавче провадження, блок рахунків, арешт майна. Все

Ні
Але я думаю, поки немає виконавчого - може її швидко переоформити?
Звичайно переоформлювайте поки нічого не сталося. Але тут питання- у Вас доля в квартирі виділена? Якщо так, то свою долю переоформлюйте. А якщо не виділена, тоді треба спочатку виділити долю, а потім її переоформити. Але це набагато довше проходить, якщо у Вас доля не виділена в квартирі.
Ні
Але я думаю, поки немає виконавчого - може її швидко переоформити?
Але ще є нюанс. Ви ж є співвласником, тому Вашу частину все одно не зможуть забрати, тому що кредитору вигідно цілу квартиру забирати, або продавати, а частина їх мало цікавить.

Долг в идее 68к (вместе с процентами, полагаю)
В пятницу предложили закрыть за 11к.
Вывод: им проще вернуть своё (хотя у меня с 19го года без оплат, наверное, как безнадёжный), чем "забирать квартиру")))

Вывод: им проще вернуть своё (хотя у меня с 19го года без оплат, наверное, как безнадёжный), чем "забирать квартиру")))
Я тоже хочу такое предложение 😂😂😂😂
Как они себя вели на протяжении всего этого времени ?

я думаю, може оформити мою частку в квартирі на іншу людину або вже дійсно перестати мучатися із цими кредитами та оформити банкрутство
Хто проходив? Чи довго це і чи так дорого?

Назад
Угорі