І знову Дорошкевич!!!

• Автор теми Автор теми Уля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Уля

Читач
Дописи
8
Реакції
0
Бали
1
Уля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Може я тупа, і чогось не розумію, перечитала тут багато переписок, рекомендацій, і нічого не зрозуміла?. Дорошкевич заблокувала пенсійну картку у Приват, дізнась з смс від банку, подзвонила на гарячу лінію, дали номер до неї, але там блок. Прислала виконавчий напис на адресу приписки бо проживаю по іншій там тільки моє ПІБ, і ідентифікафійний, пише що мій адрес прописки і проживання не відомий. І також внизу пише приватний нотаріус, без печатки і підпису, але на бланку як різні свідоцства. Що робити? Переведу пенсію на пошту і там отримувати і забити на все,чи всетаки суд, і на кого подавати ? І де? Уточнення проживаю м.Львів.

Нічого ,такі беззаконня довго не тривають. Є Господь на світі, він покарає нечестивих.

Оффтоп
Admin ,вже час окремий розділ про Дорошкевич створити.

Може я тупа, і чогось не розумію, перечитала тут багато переписок, рекомендацій, і нічого не зрозуміла?. Дорошкевич заблокувала пенсійну картку у Приват, дізнась з смс від банку, подзвонила на гарячу лінію, дали номер до неї, але там блок. Прислала виконавчий напис на адресу приписки бо проживаю по іншій там тільки моє ПІБ, і ідентифікафійний, пише що мій адрес прописки і проживання не відомий. І також внизу пише приватний нотаріус, без печатки і підпису, але на бланку як різні свідоцства. Що робити? Переведу пенсію на пошту і там отримувати і забити на все,чи всетаки суд, і на кого подавати ? І де? Уточнення проживаю м.Львів.
Какая просрочка и какое МФО сделало надпись?

Она видимо себя бессмертной чувствует

По некоторой информации вот ее фото

Вкладення

• Screenshot_9.webp
    Screenshot_9.webp
    7.9 Кб · Перегляди: 82
Что ж за твapb такая,есть вводные на нее какие то? Где искать,одна вафля портит жизнь куче народа

Может найдутся какие-то благородные гопники и провалят то недоразумение которое у нее головой зовется

І що робити???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі