Denis1708
Форумчанин
- Дописи
- 154
- Реакції
- 268
- Бали
- 5225
Denis1708 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, колеги по нещастю. Зі всіх мфо які більшості відомі я мав займи у всіх. В пориві паніки і страху, закривав як міг. В результаті, борги, нерви, заробив язву, дзвінки рідним.. Ну стандартний набор. Звонили всім, мамі, татові, сільська рада, сосіди і тд. В черговий раз, коли я глянув на себе в дзеркало і згадав про доньку, про маму з татом, було прийняте рішення взяти себе в руки. Перш за все, я нарешті переконав маму, не спілкуватися з ними і не намагатися з тими піда... сами домовитися. Тотальний ігнор. І поїхав за кордон-в Чехію. Більшість думає, що мікрозайми відробляти. Наївні, хєр їм з гори. Я відсилаю гроші мамі з батько, одягнув іх у нові фані речі, купив доньці всього чого тільки вона заказувала, почав ходити в спортзал, вилікував язву(хоть почав вагу набирати), побачив трлхи Європу, завів нові знайомства.. Сімку викинув, всерівно там номера тих людей, які як виявилося не потрібні в моєму житті. І за це я вдячний цій ситуації, вона показала мені що лише батьки і дійсно вірні друзі будуть з тобою. Вже певно всі продали мене колекторам, за що я теж лякую мфо. Просрочки вже може і більше як пів року. Але рік я прожив як в тумані, в пропасті.Я незнаю нікого тут особисто, але переживаю за вас всіх. Особливо шкода молодих дівчат. Та всіх блін шкода. Тому друзі, щоб не було перш за все говоріть з батьками, не закривайтеся в собі, це велика помилка. Любіть їх, любіть і бережіть себе. Своїх діточок. Дзвінки, то лиш мелодія на телефоні і голоса ні звідки. Я дійсно щиро всім бажаю великого терпіння, здоров'я і великої сили волі. Все у нас буде чотко. Я в це вірю. Удачі вам всім. За помилки вибачайте, телефон в якому є т9, це абсолютне зло. Миру всім