anapol
Форумчанин
- Дописи
- 170
- Реакції
- 250
- Бали
- 6225
anapol не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І так в режимі
вже місяць життя набуває кольору, вся ситуація в яку я потрапила вже не така страшна як я собі уявляла. Значить резюмірую, звонілки неугомонні звонять з 8.00 до 22.00 у вихідні з 9.00 до 21.00 щокажуть незнаю бо тільки видаляю в антіспамі ввечері за день вхідні, отримую смс з погрозами і іншим бредом що приїдуть арештують майно заберуть і т д... Пишуть листи, вже почали писати моїм сусідам що мол я набралась кредитів і їх указала як поручителями.... Вообщем бред... Звонять і тероризують бивший колег, знайомих і навіть незнайомих мені людей. Погрожують, вимагають, представляються працівниками прокуратури, поліції чи ще ким собі придумають... Вообщем булінг, психологічне насилля.... А тепер головне!
І що? І що своїми діями вони добились? Нічого! Якщо мені знайома повинна була на днях позичити гроші щоб я змогла закрити ці питання то тепер вона після того як їй позвонив некій ***** і почав качать свої понти то каже ні ти що після таких методів забий на них і лише через суд і вона права, я тепер ні копійки не дам. Є гарна поговорка будь проще і до тебе люди потянуться так от мені повезло з одним мфо а точніше з тею що мені звонила, коли у мене в мегагроші була просрочка 7 днів вона ввічливо запропонувала заморозить суму і раз в дві неділі оплачувати і ми зійшлись на сумі 500 грн на 6 платежів я согласилась і вуаля все ноу проблем... Я пропонувала всім тим дебілам що Давайте домовимось а у відповідь чула лише погрози. А тепер і що? Що добились? Ні....... Х...... Я. Тож звонілки і кали якщо ви це читаєте робіть висновки хочете щоб боржник не ввійшов в режим
і щоб розмова була плідною будь проще... І запамятайте що єфект бумеранга ніхто не відміняв, земля вона кругла і в один момент мисливець сам може стати жертвою
І що? І що своїми діями вони добились? Нічого! Якщо мені знайома повинна була на днях позичити гроші щоб я змогла закрити ці питання то тепер вона після того як їй позвонив некій ***** і почав качать свої понти то каже ні ти що після таких методів забий на них і лише через суд і вона права, я тепер ні копійки не дам. Є гарна поговорка будь проще і до тебе люди потянуться так от мені повезло з одним мфо а точніше з тею що мені звонила, коли у мене в мегагроші була просрочка 7 днів вона ввічливо запропонувала заморозить суму і раз в дві неділі оплачувати і ми зійшлись на сумі 500 грн на 6 платежів я согласилась і вуаля все ноу проблем... Я пропонувала всім тим дебілам що Давайте домовимось а у відповідь чула лише погрози. А тепер і що? Що добились? Ні....... Х...... Я. Тож звонілки і кали якщо ви це читаєте робіть висновки хочете щоб боржник не ввійшов в режим