Григорян А.А. едет ко мне по маршрутному листу)

• Автор теми Автор теми Neprobitiy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 2K

Neprobitiy

Форумчанин
Дописи
66
Реакції
16
Бали
5065
Neprobitiy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
! Вашу адресу внесено в маршрутний лист Григорян А.А. на 06.11.19. Плануються зустрічі з вашим оточенням. Сплатіть борг сьогодні зі знижкою, 2 070,00 грн., щоб уникнути продажу боргу. Час спливає. Тел.: 380632345192 та на сайті /

! Вашу адресу внесено в маршрутний лист Григорян А.А. на 06.11.19. Плануються зустрічі з вашим оточенням. Сплатіть борг сьогодні зі знижкою, 2 070,00 грн., щоб уникнути продажу боргу. Час спливає. Тел.: 380632345192 та на сайті /
2070 мне бы такие кредиты)))))

Скільки можна повторювати !!! Ніхто до вас не приїде !!! Мені через день таке пишуть

мне такое тоже только что прислали, бедный Григорян А.А., он 06.11.19 будет целый день колесить по областям))))

5-6м просять тільки тіло. Потім знов все: пеню ,штрафи, проценти,тіло. Прозвони... Мені за день 5-10дзв.
Post automatically merged:

Я про цього Григоряна вже напевно в 20те читаю
Надоїло??

5-6м просять тільки тіло. Потім знов все: пеню ,штрафи, проценти,тіло. Прозвони... Мені за день 5-10дзв.

Надоїло??
Та ні... просто, вже б хоча прізвище поміняли, а то по ходу він десь затірявся , ні до кого, ніяк доїхати не може

Та ні... просто, вже б хоча прізвище поміняли, а то по ходу він десь затірявся , ні до кого, ніяк доїхати не може
Ну,явно в розшук ніхто не буде подавати!!)))))
Зниклий без вісті))))

А такое кому пишут ?))

Продаж Вашого майна зі знижкою до 50% відбудеться на аукціоні setam.net.ua. Сплатіть грн. щоб зберегти власні речі

?))

Исправьте ник на "Непробиваемый"! Нет этих мифических выездных групп, читайте темы соседние, хватит уже свалку этих тем создавать!

Не доехал позавчера ко мне Григорян. Сейчас написали, чтоб я проверила свою почту, нет ли там письма от нотариуса. Что они только не придумают

мне такое тоже только что прислали, бедный Григорян А.А., он 06.11.19 будет целый день колесить по областям))))
Він хоч знає, що він Григорян? А чого не Мандян, Піндян, Гімнян, Дулян? Досить логічно для них.

:ahaha:

Н да кешбери ещё те му... В первый день просрочки начались уже угрозы о том что приедут к маме и имущество отберут. Позвонил к маме мама сказала что ждёт их, если что мама бывший КМС по тежёлой атлетике.

У меня кэшбери сделали рассылку в фб по тем у кого стоит мое же место работы, что бы передали мне информацию, что бы я закрыла долг.. страничка у меня закрыта, друзей вычислить не смогли а вот по месту работы пробили .. ну такое, ничего страшного, но не приятно..

Назад
Угорі