Грошовий переказ з закордону і теперішня ситуація.

• Автор теми Автор теми Lumiones
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 930

Lumiones

Форумчанин
Дописи
36
Реакції
13
Бали
5065
Lumiones не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім часу. Питання - потрібно отримати грошовий переказ (Ria, Money Gram, WU). Є відкриті ВП. Але зараз воєнний час і, як я розумію, реєстри закриті. Чи є ризик що банк не може видати переказ. Старі теми читав, але думаю інформація не актуальна. Дякую

Lumiones, исполнительное производство не имеет отношения к переводам.

Доброго всім часу. Питання - потрібно отримати грошовий переказ (Ria, Money Gram, WU). Є відкриті ВП. Але зараз воєнний час і, як я розумію, реєстри закриті. Чи є ризик що банк не може видати переказ. Старі теми читав, але думаю інформація не актуальна. Дякую
зробіть переказ по пейсенд

Всі гроші отримаєте без проблем. Якщо через Приватбанк - краще у додатку Приват24 заздалегідь замовити переказ (якщо хочете отримати у доларах чи євро). Бо прийдете в банк, а там скажуть, що валюта на сьогодні вже закінчилась. В Ощадбанку видають 50/50 - валюта та гривні.

Можете спокойно получить. Сам недавно получил Мани Грэм без проблем. Единственное, что Вам выдадут не в валюте, а в гривнах по курсу покупки валюты на данный момент.

Назад
Угорі