Гроші Всім Гроші всім телефонують до неповнолітньої дитини! Збоченці!

• Автор теми Автор теми Лора
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 2K

Лора

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
5
Бали
8
Лора не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Гроші всім телефонують до неповнолітньої дитини! Звернувшись на урядову гарячу лінію мені сказали :"ви цей займ брали ,ви повинні і віддати" А те що дитину турбують то таке... Як себе захистити???

Откуда номер ребенка то берут, я не пойму, соцсети?

Гроші всім телефонують до неповнолітньої дитини! Звернувшись на урядову гарячу лінію мені сказали :"ви цей займ брали ,ви повинні і віддати" А те що дитину турбують то таке... Як себе захистити???
Записывайте разговоры и пишите заявление в прокуратуру и полицию
За это полиция явно должна взяться

Встановіть дитині на телефон программу для запису телефонних розмов.
Запишіть і сміливо звертайтесь в поліцію. Якщо треба - я підкажу, як правильно написати заяву.
Також собі встановіть таку програму. Після цього знов передзвоніть на урядову гарячу лінію і попередьте, що розмова записується. Думаю Вам дадуть вже іншу відповідь))

Беспредельщики!!! Чтоб их детям так же звонили и говорили какие папа и мама у него моральные уpoды!!Чтобы за копеечную зарплату такое д*рьмо исполнять!!

Н
Запишіть і сміливо звертайтесь в поліцію. Якщо треба - я підкажу, як правильно написати заяву.
Також собі встановіть таку програму. Після цього знов передзвоніть на урядову гарячу лінію і попередьте, що розмова записується. Думаю Вам дадуть вже іншу відповідь))
Нажаль я сьогодні я на чергуванні . Це син подзвонив і розповів... Я подзвонила на гарячу лінію гроші всім то вони погрожували що Щей однокласникам дітей розкажуть...

Підкаж
Підкажіть

Назад
Угорі