Гоуфінгоу. Реакція на запит з нацкому?

• Автор теми Автор теми Aluska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 838
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aluska

Форумчанин
Дописи
191
Реакції
71
Бали
1825
Aluska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Писала в нацком. Відповіді ще не отримала. А в особистому кабінеті ось таке. Робила лише 1 чи 2 пролонгації. Як це розуміти?

Вкладення

• Screenshot_20191206-182120.webp
    Screenshot_20191206-182120.webp
    39.1 Кб · Перегляди: 102
Може комусь продали. Або списали.

Писала в нацком. Відповіді ще не отримала. А в особистому кабінеті ось таке. Робила лише 1 чи 2 пролонгації. Як це розуміти?

судя по скрину вы им уже оплатили 9066грн. еще хотите оплатить?

Такої суми не платила. І більше не хочу. До звернення в нацком сума на оплату була більше 15000
У меня тоже поменяли в кабинете суммы, нацком напишет что у вас все правильно и что бы вы платили, мне такой ответ пришёл. Брала 3000 оплатили 3400 хотели 13000, после нацкома поменяли суммы что оплатила 12000 с копейками и должна 5000, хочу скрины кабинета сделать и написать через урядовую что бы скрин кабинета прикрепить, а то они подают договор с другими суммами

У меня тоже поменяли в кабинете суммы, нацком напишет что у вас все правильно и что бы вы платили, мне такой ответ пришёл. Брала 3000 оплатили 3400 хотели 13000, после нацкома поменяли суммы что оплатила 12000 с копейками и должна 5000, хочу скрины кабинета сделать и написать через урядовую что бы скрин кабинета прикрепить, а то они подают договор с другими суммами
Це ж якщо взяти до уваги оплачену суму в особистому, то я оплатила тіло +%, ще й багато зверху. Треба і собі на урядову звернутись. Не підкажете де і як це робиться?

Це ж якщо взяти до уваги оплачену суму в особистому, то я оплатила тіло +%, ще й багато зверху. Треба і собі на урядову звернутись. Не підкажете де і як це робиться?
Находите урядовую горячую линию регистрируетесь там и пишите там для нацкома, только скрины прикрепляйте, можно о квитанции об оплате.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі