В моєму особистому рейтингу не адекватні самі це «Гоуфінго» ( служба безпеки ??? просто жесть у нього такий хриплий голос і все що він вміє це говорити «Закрий рот, д*pa конче....ая, і т.д. , спочатку було ну дуже неприємно, а потім ще прикалувалась, звісно виходить не дуже вправно ще поки, але вже краще, бажала йому щастя здоров’я і добра, той здурів і 100500 дзвінків відразу на контактний номер пішло, корочше це просто жесть який неадекват, не сприймайте його близько до серця, домовлятися там немає з ким взагалі.
Перед цим був ? це теж паморок ще той на гарячій лінії сидів, дуже грубив, сказав йти на трасу, якщо немає бабла мене зірвало на нього, ну це напевно від того, що я не розуміла їхні методи «роботи» тепер то спокійніше , бо взагалі його закрила і забула як страшний сон це ще ті під.... си, Укр позика - вчора який .... малий телефонував, відразу продиктував як звуть моїх батьків і сказав що будемо зараз до них телефонувати, він мене теж надраконив я почала наярювати їм як і вони мені, ну і нервують ці МФО, щоб вони згоріли і ті придурки які там працюють теж, це якісь глибоко опущені люди, які думають що класно в житті влаштувались бо ж вони мають таку «круту» роботу, не те що ми з вами беремо кредити, і як вони не сцють, що колись їм може вилізти така діяльність, реально, може легенько, я була б рада подивитись в очі людині яка займається такою хернею і витрачаю на це свій час = своє життя! Мені їх дуже і щиро жаль, справді, не від хорошого життя йдуть на такі вакансії. Людина себе не цінує і не має моралі як такої і поняття про неї мінімального, плюс я не знаю як вони там «здорові» швидше за все вже все потрачено, бо ж емоції завжди тісно пов’язані з нашим тілом і його функціонуванням.
Щось понесло Галю ???? перепрошую)