Готова закрити за тіло + 1000 зверху. Думаєте можливо договоритись?

• Автор теми Автор теми Melissa19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K

Melissa19

Форумчанин
Дописи
54
Реакції
17
Бали
5065
Melissa19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу закрити за тіло + можу тисячу зверху. Як думаєте можливо з ними договоритись чи простіше поміняти сімки близьким з розсилки, які найбільше хвилюються? Я то розумію, що вони нічого не можуть. Але фінанси появились тому готова до діалогу з ними.

Хочу закрити за тіло + можу тисячу зверху. Як думаєте можливо з ними договоритись чи простіше поміняти сімки близьким з розсилки, які найбільше хвилюються? Я то розумію, що вони нічого не можуть. Але фінанси появились тому готова до діалогу з ними.
Они не идут на уступки. Пыталась договориться, не получилось, стоят на своем. Даже пролонгацию сделать не могу. Требуют всю сумму.

І простіше і дешевше.
Проблема, що рідні знаходяться за 1000 км. Тому відносно дешевше. І загалом все одно є реальна можливість розійтись по нормальному. Просто не чула, щоб хтось з ними домовлявся. Всю суму точно платити не буду. Там 7 тис. А от тіло 3. Можна обговорити. Тільки чи не чула про те щоб вони йшли на контакт. Бистрозайм і Алекс закрила за тіло.

Они не идут на уступки. Пыталась договориться, не получилось, стоят на своем. Даже пролонгацию сделать не могу. Требуют всю сумму.
Про кого йде мова? Якщо бистрозайм, то до 30 дійде, тоді запропонують половину сплатити... За тіло навряд...

Вони на поступки не йдуть зовсім.

Проблема, що рідні знаходяться за 1000 км. Тому відносно дешевше. І загалом все одно є реальна можливість розійтись по нормальному. Просто не чула, щоб хтось з ними домовлявся. Всю суму точно платити не буду. Там 7 тис. А от тіло 3. Можна обговорити. Тільки чи не чула про те щоб вони йшли на контакт. Бистрозайм і Алекс закрила за тіло.
Все идут. Просто наверное где-то вы подарили им надежду

Вони на поступки не йдуть зовсім.
Тоді нехай йдуть в суд. Там і будемо домовлятись.
Post automatically merged:

Сума вже велика?

Как договорились с Алексами и Быстрозаймом?

Все идут. Просто наверное где-то вы подарили им надежду
Это плохо, что решили что я заплачу больше чем сама готова. Поменяю симки и пускай сами с собой договариваются

Ну і яка різниця, де вони знаходяться? Нову сімку можна купити будь-де.
Бабуся сама не піде міняти сімку, тому треба їхати в гості

Как удалось за тело? Какая просрочка? Сколько заплатили?
Почитала уважно форум, не велась на провокації. Сама декілька раз дзвонила говорила, що готова на меншу суму. Десь через 2 місяці самі запропонували. В тел. Режимі. Алекс 4000 тис. Тільки тіло. Хоча нарахували десь 12. Бистрозайм ще до форуму. Була в паніці, вірила, що приїде виїзна група. В сльозах впросила, що заплачу 4000 тис. - тіло було 3000. Просрочка десь 2 тижні

Останнє редагування:
Все зависит от того, какую позицию Вы занимаете по отношению к самим МФО.
А спрашивать о закрытии нужно у них. Вдруг Вам вообще бесплатно закроют.

Хотіла почути може в когось є досвід спілкування з ними. Цікаво чи можна поміняти тьотку, яка зі мною спілкується по просрочці. Вона напевно не хоче получити бонус від закриття. Дуже в'яло веде діалог.

Може поможете договориться?

Останнє редагування:
Хотіла почути може в когось є досвід спілкування з ними. Цікаво чи можна поміняти тьотку, яка зі мною спілкується по просрочці. Вона напевно не хоче получити бонус від закриття. Дуже в'яло веде діалог.

Може поможете договориться?
Ні вона хоче всіх дістати з Вашого оточення і щоб Ви закрили кредит на кругленьку суму. Отоді отримає бонус.

Ні вона хоче всіх дістати з Вашого оточення і щоб Ви закрили кредит на кругленьку суму. Отоді отримає бонус.
Вже частково пішла на діалог. Я ж така що не заплачу кругленьку суму. Взагалі не планувала їх закривати. Просто появилась фін можливість і вирішила, що ок. Готова розійтись з ними по хорошому.

Назад
Угорі