Roxy
Only read
- Дописи
- 405
- Реакції
- 271
- Бали
- 443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім. Сьогодні Готівочка прислала смс такого змісиу. Нагадуємо 26. 04. 20 вам необхідно повернути кредит.Телефон 0800202404. Прострочка з середини вересня 2019 року. В кінці листопада так задовбали усіх і вся сесра не втрималась і закинула їм 3000 тис гривень брали 5000 Вони на місяць пропади в кінці грудня обявились Типу у вас плановий платіж по рестуктуризації. Вони ж виявилось ті 3000 зарахували як рестуктуризацію правла нарахування відслтків припинили. Я сказала що ні про що ж ними не домовлялась і ніяких рестукруризацій не просила і максимум що я можу їм ще дати то 2000 тис щоб повернути те що взяла. ввічливий хлопчина сказав що може почекати місяць типу до 28 січня і якщо проплати не буде то нарахують усі відсотки які мені не нарахувували тротягом трьох місяців. Я зрозуміло що нічого не платила. СМС прислали що сума 35 тисяч. Яка зараз поняття не маю. В особистому кабінеті взагалі якась фігня. Дата повернення кредиту уже місяців 5 як стоїть 26.04. 20 хоча кредит я брала в вересні і не продовжувала жодного разу. Завтра якраз останній день. Я так думаю що варто очікувати поновлення атак від них на оточення. Чи дубуть діставатти тільки мене. В кого було що подібне.