Готівочка надіслали лист свекрусі

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Love

Форумчанин
Дописи
423
Реакції
378
Бали
1925
Love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Надіслали лист свекрусі!!
Ніби я довжна. Взяла. Так і так. Всі мої дані. І саме смішне. Спочатку мої дані.
А от в кінці письма "приговор"
Немої дані. Немоя фамілія. Зовсім незнайомої людини. Тобто винна їм я. А кримінальне і невиїзд за кордон не мені.
Якщо ви грьобані "готівачока" (так в письмі написали) вище ,це читаєте. Невмієте писати і путаєте дані. Навчіться читати долбо#оби.! До першого класу хай мама відведе тебе придурку який це малював!
Моя дитина в 3 роки краще вміє малювати!

Вкладення

• 20190622_115305.webp
    20190622_115305.webp
    399.6 Кб · Перегляди: 81
Ніби я довжна. Взяла. Так і так. Всі мої дані. І саме смішне. Спочатку мої дані.
Немої дані. Немоя фамілія. Зовсім незнайомої людини. Тобто винна їм я. А кримінальне і невиїзд за кордон не мені.
Якщо ви грьобані "готівачока" (так в письмі написали) вище це читаєте. Невмієте писати і путаєте дані. Навчіться читати долбо#оби. До першого класу хай мама відведе тебе придурку.
У этих дeбилoв один шаблон на всех. Видимо, только в одном месте поменяли, а в другом забыли

А мне сегодня пришла смс с номера готивочки:
Моё ФИО и дата рождения. Я слідчий слідчого відділу старший лейтенант Власенко Сергiй Володимирович. Хочу Вас повідомити, що відносно вас відкрито кримінальне провадження за фактом шахрайства номер 12018160140000987 за ч.1 ст.190 КК України.Iнiцiатором заяви є фiнансова компания Ваша Готiвочка. Мені потрібно Вас допитати та з'ясувати порядок проведення слідчих дій і вручити вам клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Моя порада знайдіть собі захисника.

А мне сегодня пришла смс с номера готивочки:
Моё ФИО и дата рождения. Я слідчий слідчого відділу старший лейтенант Власенко Сергiй Володимирович. Хочу Вас повідомити, що відносно вас відкрито кримінальне провадження за фактом шахрайства номер 12018160140000987 за ч.1 ст.190 КК України.Iнiцiатором заяви є фiнансова компания Ваша Готiвочка. Мені потрібно Вас допитати та з'ясувати порядок проведення слідчих дій і вручити вам клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Моя порада знайдіть собі захисника.
Скажіть що ви вдома хай приїжджає. Так само було. Сказали 30 хв і будуть. Я продзвонила на 102 сказали такого неіснує. І нікого небуло і ніхто нетелефонував.

Скажіть що ви вдома хай приїжджає. Так само було. Сказали 30 хв і будуть. Я продзвонила на 102 сказали такого неіснує. І нікого небуло і ніхто нетелефонував.
Я трубку ни от кого не беру уже 3 недели, они наверное пытались со мной связаться и не смогли, вот и решили посмотреть мою реакцию на смс. Если звонить на 102, то наверное спросят с какого района этот следователь. А в смс не написано. Значит он аноним не идентифицированный

Я трубку ни от кого не беру уже 3 недели, они наверное пытались со мной связаться и не смогли, вот и решили посмотреть мою реакцию на смс. Если звонить на 102, то наверное спросят с какого района этот следователь. А в смс не написано. Значит он аноним не идентифицированный
Нашому голові сельсовета придставився з обласної поліції і адрессу назвав точну. Але нажаль там нема такого.

Посижу дома сегодня, может кто-то и придет с туалетной бумагой. Не придут сегодня, тогда увы, не получится меня допросить, потому что завтра по плану с Junna встретиться и расслабиться, ну и понятно "Пусть весь мир подождёт!"

Все равно попробуй позвонить, может у них общегородская база сотрудников...
И напиши ответ, а мне копы про Вас другое говорили...

Все равно попробуй позвонить, может у них общегородская база сотрудников...
И напиши ответ, а мне копы про Вас другое говорили...
Что-то мне ссыкатно, можешь вместо меня набрать. Плиииииз!
С меня завтра бокал живчика

Что-то мне ссыкатно, можешь вместо меня набрать. Плиииииз!
С меня завтра бокал живчика
От Живчика сразу отказ, знаешь ты мои слабые места)
Не так взрослые девочки не делают... Одной моей подруге написали... Завтра вместе позвоним, со мной тебе будет не так ссыкотно)))

Якщо ви грьобані "готівачока" (так в письмі написали) вище ,це читаєте. Невмієте писати і путаєте дані. Навчіться читати долбо#оби.! До першого класу хай мама відведе тебе придурку який це малював!
Сколько просрочки?соседям не присылали ещё?

Аnnette, пишіть номер зараз наберу

Возможно я ошибаюсь, но вы бы лучше убрали эту страницу или зарисовали бы ФИО. Понимаю, что это не ваша ФИО, но по этой бумажке вас на форуме здесь идентифицируют шараги и будут отслеживать на форуме. Понимаю, что может "перегибаю", но лучше перестраховаться. Надеюсь на понимание того, что вам пыталась пояснить.

Аnnette, пишіть номер зараз наберу
Какой номер? Нужно позвонить на 102 и спросить существует ли такой: слідчий слідчого відділу старший лейтенант Власенко Сергiй Володимирович, а если удастся узнать ещё и открыто ли: кримінальне провадження за фактом шахрайства номер 12018160140000987 за ч.1 ст.190 КК України, ЦЕНЫ бы Вам не было

Какой номер? Нужно позвонить на 102 и спросить существует ли такой: слідчий слідчого відділу старший лейтенант Власенко Сергiй Володимирович, а если удастся узнать ещё и открыто ли: кримінальне провадження за фактом шахрайства номер 12018160140000987 за ч.1 ст.190 КК України, ЦЕНЫ бы Вам не было
Они указывают номер провадження зная, что мы не можем его проверить... Хитрюги...

Сайт МінЮста у відкритому доступі.Автоматизована система проваджень.Ми можем перевірити все при бажанні і потребі.

Сайт МінЮста у відкритому доступі.Автоматизована система проваджень.Ми можем перевірити все при бажанні і потребі.
Хм, как я поняла для посмотреть ердр надо эцп... Если ошибаюсь, киньте, пожалуйста, ссылку где смотреть. На минюсте тоже не нашла...

Хм, как я поняла для посмотреть ердр надо эцп... Если ошибаюсь, киньте, пожалуйста, ссылку где смотреть. На минюсте тоже не нашла...

Ні ви не помиляєтесь.До доступу ЄРДР потрібен ЕЦП на офф сайті. Я писав про АСВП.
А про кримінальне провадження взагалі нема чого розмовляти.Такого не було і не буде.
Нема складу злочину, або ж його фактично неможливо довести.
Проте навіть якщо (гіпотетично) його буде відкрито, то тут не треба й нічого шукати буде - при відкритті такого провадження всі відомості щодо підозри в скоєнні кримінального злочину вносять до ЄРДР і призначають слідчі дії.І відразу на цій стадії особі повідомляється про підозру в кримінальному правопорушенні.І повірте це не буде звінок від "слідчого чи прокурора" і тим більше СМС ))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі