Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене. Листа відправив через три дні поштою.Поки нічого не робив.ЧекаюПідкажіть у кого були Горай О.С та Лужинецький П.В. Як веде себе Лужинецький
Або через додаток дія, або чекати документиЯ узнала з единого реєстру боржників. Нічого не присилали. Як можна по номеру впровадження подивитись документи?
Або через додаток дія, або чекати документи
Якщо не тайна яка шарашка зробила пакость?Або через додаток дія, або чекати документи
У мене Профіт капітал, Довіра і гарантія.
Якщо не тайна яка шарашка зробила пакость?
У мене Профіт капітал, Довіра і гарантія.
Яку сумму хочуть ці товарищі?У мене Профіт капітал, Довіра і гарантія.
Не важливо яку суму вони хочуть. Важливо зносити незаконно вчинені виконавчі написи
Яку сумму хочуть ці товарищі?
Мені 16.03 вчинив Горай і Лужинецький ,ПРОФІТ капітал, Дінеро,хочуть 16 тис,поки прийшли документи що вчинений ВПНе важливо яку суму вони хочуть. Важливо зносити незаконно вчинені виконавчі написи
Ну так и сносите инн к черту))Мені 16.03 вчинив Горай і Лужинецький ,ПРОФІТ капітал, Дінеро,хочуть 16 тис,поки прийшли документи що вчинений ВП
Мені через дві неділі заблокував рахунки.В мене. Листа відправив через три дні поштою.Поки нічого не робив.Чекаю
После какого времени просрочки сделали ИНН?Не важливо яку суму вони хочуть. Важливо зносити незаконно вчинені виконавчі написи
Робота у вас офіційна?Мені через дві неділі заблокував рахунки.
Так, і навіть не знаю,що робити поки все вирішиться.Робота у вас офіційна?
В мене з 12.03, рахунки ще не блоковані, на роботу ще нічого не приходило.Но заяву про забеспечення вже задовольнили, чекаю на лист з судуТак, і навіть не знаю,що робити поки все вирішиться.
Через 1 рікПосле какого времени просрочки сделали ИНН?
ООО і в мене 12.03 а 28.03 заблокував, на роботі також нічого немає, ухвала вже в мене. Мабуть, потрібно пробувати йому писати, щоб зняв арешт на картку із зпВ мене з 12.03, рахунки ще не блоковані, на роботу ще нічого не приходило.Но заяву про забеспечення вже задовольнили, чекаю на лист з суду
Може подзвоніть.Він відповідає, я одразу дзвонила, як в реєстрі знайшла себе.ООО і в мене 12.03 а 28.03 заблокував, на роботі також нічого немає, ухвала вже в мене. Мабуть, потрібно пробувати йому писати, щоб зняв арешт на картку із зп
Дякую, завтра спробую.Може подзвоніть.Він відповідає, я одразу дзвонила, як в реєстрі знайшла себе.