Горай О.С та Лужинецький П.В.

Ануш

Форумчанин
Дописи
190
Реакції
88
Бали
5125
Ануш не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть у кого були Горай О.С та Лужинецький П.В. Як веде себе Лужинецький

Я узнала з единого реєстру боржників. Нічого не присилали. Як можна по номеру впровадження подивитись документи?

Как он может еще себя вести? По одной и той же схеме африканского государства. Нашлепать постановлений и до последнего прятаться, как помойный кот, чтобы человек за ним бегал и ничего не мог предпринять. Или он не понимает происходящего? Прекрасно все понимает. Но главное что? Верно, успеть содрать с человека свой сраный гонорар.
А потом, после судов, прячутся как крысы, чтобы судебный сбор не отдавать. Вот такой контенгент самозанятых мрaзeй.

Не важливо яку суму вони хочуть. Важливо зносити незаконно вчинені виконавчі написи
Мені 16.03 вчинив Горай і Лужинецький ,ПРОФІТ капітал, Дінеро,хочуть 16 тис,поки прийшли документи що вчинений ВП

Так, і навіть не знаю,що робити поки все вирішиться.
В мене з 12.03, рахунки ще не блоковані, на роботу ще нічого не приходило.Но заяву про забеспечення вже задовольнили, чекаю на лист з суду

В мене з 12.03, рахунки ще не блоковані, на роботу ще нічого не приходило.Но заяву про забеспечення вже задовольнили, чекаю на лист з суду
ООО і в мене 12.03 а 28.03 заблокував, на роботі також нічого немає, ухвала вже в мене. Мабуть, потрібно пробувати йому писати, щоб зняв арешт на картку із зп

ООО і в мене 12.03 а 28.03 заблокував, на роботі також нічого немає, ухвала вже в мене. Мабуть, потрібно пробувати йому писати, щоб зняв арешт на картку із зп
Може подзвоніть.Він відповідає, я одразу дзвонила, як в реєстрі знайшла себе.

Назад
Угорі