ГоФингоу обещают приехать

• Автор теми Автор теми Tina1980
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tina1980

Форумчанин
Дописи
277
Реакції
180
Бали
5125
Tina1980 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
UVAGA! Kvytanciyu pro oplatu kredytu trymajte pry sobi. Sogodni spivrobitnyk Kompaniyi GoFinGo pryyide dlya yiyi perevirky na korektnist splaty. (044) 333-73-05,.(Я приглашаю всех-давайте встретим )

UVAGA! Kvytanciyu pro oplatu kredytu trymajte pry sobi. Sogodni spivrobitnyk Kompaniyi GoFinGo pryyide dlya yiyi perevirky na korektnist splaty. (044) 333-73-05,.(Я приглашаю всех-давайте встретим )
Не приидуть мени каждий день така смс приходить

Останнє редагування модератором:
Tina1980, мені вчора таке приходило, а толку 0. Навіть не звонили

Мені теж часто таке приходило,а потім позвонив одне хамло Сергій Леонідович і почав грузити.Лякав своїми друзями аля 90-х що повибивають долги у свіх моїх родичів дав срок до понеділка.Трохи стрьомно

Суму просит космічну при тілі 5500 просит 17500 на понеділок,а пролонгаціями проплатила 5800

Мені теж часто таке приходило,а потім позвонив одне хамло Сергій Леонідович і почав грузити.Лякав своїми друзями аля 90-х що повибивають долги у свіх моїх родичів дав срок до понеділка.Трохи стрьомно

Суму просит космічну при тілі 5500 просит 17500 на понеділок,а пролонгаціями проплатила 5800
Други 90х)))),им тогда было лет под 30,приеду к вам беззубые пердуны

Смс, звонки наверное (антиспам стоит), в вайбере писали якобы с СБ, предлагали 25% скидку и вроде Реструктуризацию, но там уже понасчитывали такого, что не выгодно. А так все, больше месяца просрочки.

Смс, звонки наверное (антиспам стоит), в вайбере писали якобы с СБ, предлагали 25% скидку и вроде Реструктуризацию, но там уже понасчитывали такого, что не выгодно. А так все, больше месяца просрочки.
у меня 2 месяца просрочки.. звонила одна не нормальная.. такого на говорила мне аж плохо стало

AllyCredit какой то Рома в Вайбер тоже обещает приехать.из трёх тысяч стало 14. Доигралась аферистка, жди

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі