Глобал Кредит. После частичной оплаты пропал полностью долг

Hrum

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Hrum не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здраствуйте.У меня странная ситуация:Вчера зашел на их сайт,закинул 857грн(брал 4800 месяц назад)сегодня захожу-ничего про долг,предлагают взять еще 7900.Что это за хрень?

Hrum, может баг какой, а может обрадовались, что Вы хоть что-то оплатили. Но я склоняюсь пока к первому варианту больше

Здраствуйте.У меня странная ситуация:Вчера зашел на их сайт,закинул 857грн(брал 4800 месяц назад)сегодня захожу-ничего про долг,предлагают взять еще 7900.Что это за хрень?
а я думаю, что вас продали

Возьмите еще)Я бы взяла)

проверьте еще раз, сегодня, завтра , так бывает, когда продают

Я так понимаю, что по идее должно прийти СМС о том, что продали... Или не у всех так?

Просрочки по ходу нет? Или месяц просрочки? Дают-бери, бьют-беги!

Эх обман это,продали возможно ждите новостей кому.

кстати у меня однажды был такой баг.не помню конторы,но я закрыла,с карточки не сняло,а в личном кабинете все нормуль

Чем дело то кончилось?)

Остання можливість зберегти чесне ім’я і уникнути занесення до «Реєстру позичальників»
Сплатити борг у розмірі
6 736,80 грн. до 03.10.2019​
Доводимо до Вашого відома, що негативна кредитна історія гарантує, що Ви ніколи
більше не отримаєте:
  • кредит у будь-якому банку чи фінансовій установі України та за кордоном
  • високооплачувану роботу, оскільки роботодавці цінують реноме компанії та кожного свого співробітника;
  • Ваші ділові партнери відмовляться від співпраці з Вами, адже чесність і порядність – запорука успіху;
  • інші Ваші кредитори (якщо у Вас є інші позики чи кредити) скористаються своїм правом та вимагатимуть від Вас не щомісячного платежу, а повного погашення боргу та ін.
Дайте собі шанс зберегти свою репутацію та використати всі можливості повноцінного життя. Сплатіть 6 736,80 до 03.10.2019 р. по реквізитах, які вказані нижче
Оплатити онлайн:
  1. Банківською картою через особистий кабінет на нашому сайті Глобал Кредит
  2. Через інтернет-банкінг Приват 24:
  3. Банківською картою через систему Easypay:
Оплатити готівкою:
  1. Термінал самообслуговування Приват банку
  2. Термінал самообслуговування «Easypay»
  3. Термінал самообслуговування «iBox»
  4. Термінал самообслуговування «City24»
  5. Термінал самообслуговування «Система»
З будь-яких питань щодо Вашого боргу Ви можете звернутися до спеціаліста відділу стягнення заборгованості:

Номер телефону:(097) 097-88-88

З повагою, Заст. Директора А.М.Восканян
ТОВ GlobalCredit

Назад
Угорі