Где взять договор с КФ? Бред полнейший

• Автор теми Автор теми brushnevskaya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

brushnevskaya

Форумчанин
Дописи
157
Реакції
20
Бали
2625
brushnevskaya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это нормально? Эта сволоч будет мои проценты оплачивать, пока письмо идти будет??

Вкладення

• 09B70C6B-9C37-48F5-BDA8-177021694577.webp
    09B70C6B-9C37-48F5-BDA8-177021694577.webp
    27.9 Кб · Перегляди: 138
  • 43A0CB37-3CA6-402B-ABBC-F9B939E25722.webp
    43A0CB37-3CA6-402B-ABBC-F9B939E25722.webp
    34.9 Кб · Перегляди: 134
  • EEED9A56-E9AD-4D97-B900-C9934C20E7D4.webp
    EEED9A56-E9AD-4D97-B900-C9934C20E7D4.webp
    31.8 Кб · Перегляди: 134
  • B8094B2B-7037-4287-B3AA-87024FE78415.webp
    B8094B2B-7037-4287-B3AA-87024FE78415.webp
    39.1 Кб · Перегляди: 130
Это нормально? Эта сволоч будет мои проценты оплачивать, пока письмо идти будет??
Договор именно этой конторы найти тяжело. В нацком можно писать и бе3 скринов договора, главное указать, что сотрудники по такой-то причине отказались предоставить договор.

Договор именно этой конторы найти тяжело. В нацком можно писать и бе3 скринов договора, главное указать, что сотрудники по такоцто причине отказались предоставить договор.
Так он и причину не говорит. Прошлый раз сказал что выслал

И как лучше указать причину?)
Після мого звернення до керівництва компанії - кредитний договір зник з особистого кабінету. Співробітники компанії відмовляються надіслати мені договір навіть в електронному вигляді.

И скрины вставьте переписки с этим дурачком

У меня по ним договор приходил на електронную почту после оформления займа. Поищите его там. Если вы почту не чистили, то 100% должен быть.

Я
Договор именно этой конторы найти тяжело. В нацком можно писать и бе3 скринов договора, главное указать, что сотрудники по такой-то причине отказались предоставить договор.
а мені попався нормальний оператор в чаті і скинув на пошту) новенький працівник напевно)))))

В вас довго
Після мого звернення до керівництва компанії - кредитний договір зник з особистого кабінету. Співробітники компанії відмовляються надіслати мені договір навіть в електронному вигляді.

И скрины вставьте переписки с этим дурачком
довго в них просрочка?

У меня по ним договор приходил на електронную почту после оформления займа. Поищите его там. Если вы почту не чистили, то 100% должен быть.
Нету(
Я
а мені попався нормальний оператор в чаті і скинув на пошту) новенький працівник напевно)))))

В вас довго

довго в них просрочка?
біла месяц, пока мне не позвонили и не сказали оплатить 8400. Я нашла только 5, потом ещё 1000, и пока они штраф начисляют

Когда брали займ в KF договор скачивался на телефон. Ищите у себя в телефоне если не чистили. Я не нашла потому что мне телефон перепрошивали

Скільки просрочка? Коли вони продають колекторам?
Месяц просрочки, не продавали, а звонила дама с их конторы, просто очень грубоватая

Когда брали займ в KF договор скачивался на телефон. Ищите у себя в телефоне если не чистили. Я не нашла потому что мне телефон перепрошивали
Новый телефон, нету(

Сегодня пришло смс от них акция.спишут 50% от пени если оплачу до 25.01 долг)))

Ужас какойто, бред. Договор скинули а он не отрываетса

Я від цих кф в ах....є.Вибачте але без матів не можу по іншому про них.Брала 2т.прострочка більше 1 міс.Написали сестрі в вайбер що 60тис.борг в мене.Я ржала як д*pa.Напевно десь головою вдарилися.І з якого х....@вони ті цифри беруть не знаю.Може мені їх набрати і сказати що вони мені 100тис.мають заплатити?

У меня тоже просрочка тело 3200 хотят 11000 до конца сегодняшнего дня. Обещают 7 приехать с ка фактором. Договора нет. Скинули страховой полис и все

Написала в нацком 22.02. Жду ответа. Хотя не знаю, что буду делать. Денег все равно нет

Для начала запрос в МФО. А уже по его результатам - в НКФУ.

в мене пішла прострочка в кф думаю зайду гляну що пишуть бо прислали смс що спишуть 50% а в лк зайти не можу поки не підпишу договір. тобто не введу код який мені прислали в смс. я звичайно нічого не підписую, вийшла тихенько і думаю а де той договір по якому гроші видавали?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу