Где можно оформить займ с просрочками?

• Автор теми Автор теми Ната1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната1993

Форумчанин
Дописи
67
Реакції
78
Бали
33
Ната1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт в мене таке питання...де можна взяти грош??? Я маю на увазі яка контора не дивлячись на мої прострочки може дати позику. Не судіть строго, не кидайтесь тапками, от така ситуація позаріз потрібні гроші позичити не може ніхто всім не до нас тай віддати врядчи зможу((( так попросту не має з чого а гроші прям копець як треба.... Де не реєтрувалась відмова...я так розумію вже не дадуть ні де?!

Привіт в мене таке питання...де можна взяти грош??? Я маю на увазі яка контора не дивлячись на мої прострочки може дати позику. Не судіть строго, не кидайтесь тапками, от така ситуація позаріз потрібні гроші позичити не може ніхто всім не до нас тай віддати врядчи зможу((( так попросту не має з чого а гроші прям копець як треба.... Де не реєтрувалась відмова...я так розумію вже не дадуть ні де?!
увы... никто не даст..

Смотря на сколько испорчен кредитный рейтинг, у меня рейтинг из 700 уже 0. Мне не кто не даёт. А так, в моем случае мне алексы давали и топ кредит
Post automatically merged:

Алексы дали, когда рейтинг был 244

Фін ікс я думаю дасть чи швидко гроші. Але, чи варто.

Смотря на сколько испорчен кредитный рейтинг, у меня рейтинг из 700 уже 0. Мне не кто не даёт. А так, в моем случае мне алексы давали и топ кредит

Алексы дали, когда рейтинг был 244
А в них не реєтрувалась доречі. Дякую спробую.

Фін ікс я думаю дасть чи швидко гроші. Але, чи варто.
Та я сама не хочу брати...але так вже склалось, що дуже треба і ніхто не може чи то не хоче допомогти. От і не знаю, що робити.

Я думаю, там у автора вже є займи )
Ні не має в нас є манівео, Дінеро, кредит касса та кредит + і ще качай гроші ось такий не маленький послужний список)))

Если на пролонгацию или закрытие мфо нигде не берите!!!! Вот поверте.а если действительно на что-то важное,попробуйте в пумб банке.они мне говорили,что им просрочки в мфо не играют роли.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі