Гарні новини

• Автор теми Автор теми Karolina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 4K

Karolina

Форумчанин
Дописи
415
Реакції
96
Бали
68
Karolina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прочитала на сайті нацкомфінпослуг)

Вкладення

• AEA9FEA6-CD60-45F2-B975-2F5C275EEF0C.webp
    AEA9FEA6-CD60-45F2-B975-2F5C275EEF0C.webp
    67.5 Кб · Перегляди: 311
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Karolina, І що це вам дає ?! Ви що, думаєте що якщо вони виключені з ЄРФУ - то це якось впливає на вашу заборгованість ?

:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Karolina, І що це вам дає ?! Ви що, думаєте що якщо вони виключені з ЄРФУ - то це якось впливає на вашу заборгованість ?
Думаю,що так
На заборгованість перед ким? Перед фін.установою,що виключена з державного реєстру? А ви самі як думаєте?

Думаю,що так
На заборгованість перед ким? Перед фін.установою,що виключена з державного реєстру? А ви самі як думаєте?
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Не думаю, а знаю.
Розчарую вас. Це абсолютно ніяким боком не стосується сфери надання цією установою фінансових послуг. І відповідно боргових зобо'язань.
Якщо ви не знаєте, що це означає - не спішіть радіти і стверджувати.
Зверніть увагу на ключеве : станом на 02.01.2020 НЕ! в стані припинення )))
Як працювали так і працюють надалі, а те що вони виключені ( швидше всього самі й попросили ) з реєстру фін установ - взагалі боком !

Юрист відправив їм запит на отримання договору і розрахунку заборгованості. Якщо протягом ще п’яти днів не отримаємо відповідь,писатимемо в нацкомфінпослуг.

Долг Ваш никуда не исчез (если они докажут). Напишите им запрос на документы по займу и расчет задолженности, образец есть здесь

Долг Ваш никуда не исчез (если они докажут). Напишите им запрос на документы по займу и расчет задолженности, образец есть здесь
От власне,що юрист вже направив їм запит на отримання документів. Чекаємо на відповідь. Не буде відповіді від них,писатимемо в нацком.

Назад
Угорі