CreditUp Гарантийное письмо от Кредит Ап

• Автор теми Автор теми iampunctum
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

iampunctum

Читач
Дописи
25
Реакції
10
Бали
848
iampunctum не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день. Написали кредит ап на почту с предложением закрыть за 2500 грн долг. Связалась с ними в ТГ, чтобы не светить новый номер. Женщина из юр.отдела сразу же согласилась выдать гарантийное письмо перед оплатой и отправила его файлом пдф.
Предложение очень хорошее.
Единственное, что смущает - это гарантийное письмо файлом пдф и указание фирмы ВеллФин в шапке.
Посоветуйте как лучше быть дальше?)

Вкладення

• F9CB1C22-69F7-4297-A948-74D9B212C3C5.webp
    F9CB1C22-69F7-4297-A948-74D9B212C3C5.webp
    32.6 Кб · Перегляди: 141
Все прикольно. Але аж плакати охота від їх листів.
ОО велфин це той же кредитАп. Його офіційна назва.
Якщо прислали з офіційної своєї пошти - то ще +/- норм.
По факту цей "лист" - фількина грамота. Руснявим язиком офіційні листи не будуть складати. Тим більше зараз. Тільки через це вони будуть відмахуватись від нього.

P.s. раніше вони в суд бігали. Активно бігали.

Все прикольно. Але аж плакати охота від їх листів.
ОО велфин це той же кредитАп. Його офіційна назва.
Якщо прислали з офіційної своєї пошти - то ще +/- норм.
По факту цей "лист" - фількина грамота. Руснявим язиком офіційні листи не будуть складати. Тим більше зараз. Тільки через це вони будуть відмахуватись від нього.

P.s. раніше вони в суд бігали. Активно бігали.
гарантійний лист українською. Але якщо в мене буде чек і цей «папер», то чи можу я сподіватися на закриття боргу?

В цьому випадку ще й на строки позовної давності слід звернути увагу. Я б подивився, як би вони до суду звернулись))
Договір від 01.03.2019 року.... Зараз вже 08.11.2022, тобто позовна давність у три роки вже минула, теоретично. Але необхідно дивитись сам договір і коли у них виникло право вимоги (я маю на увазі автопролонгації та інше).

iampunctum, шапка руснява
Hennady, Позовна давність від дати останнього платежу рахується.

За зобов′язаннями з визначеним строком виконання перебіг позовної давності починається зі спливом строку виконання
карантин был (а может и есть сейчас), плюс военное положение. даже не знаю как теперь СИД считается. ТС как я понял получил письмо в телеге, я тоже так могу прислать справку что кредит закрыт. никаких писем с вайбера, телеги и т.д. почитайте темы по кредитАП как они кидают людей по оплатам или морозятся по несколько месяцев.

карантин был (а может и есть сейчас), плюс военное положение. даже не знаю как теперь СИД считается. ТС как я понял получил письмо в телеге, я тоже так могу прислать справку что кредит закрыт. никаких писем с вайбера, телеги и т.д. почитайте темы по кредитАП как они кидают людей по оплатам или морозятся по несколько месяцев.
Можу поділитись судовою практикою, та і на форумі багато хто про це казав, що карантин та воєнний стан не є безумовними підставами для зупинення строків позовної давності. В кожному окремому випадку суд досліджує причинно-наслідковий зв'язок між воєнним станом/карантином тощо та пропущенням строку.

Добрый день. Написали кредит ап на почту с предложением закрыть за 2500 грн долг. Связалась с ними в ТГ, чтобы не светить новый номер. Женщина из юр.отдела сразу же согласилась выдать гарантийное письмо перед оплатой и отправила его файлом пдф.
Предложение очень хорошее.
Единственное, что смущает - это гарантийное письмо файлом пдф и указание фирмы ВеллФин в шапке.
Посоветуйте как лучше быть дальше?)
Файл *.pdf?
Якщо немає кваліфікованого електронного підпису (КЕП), то це не документ)

Можу поділитись судовою практикою, та і на форумі багато хто про це казав, що карантин та воєнний стан не є безумовними підставами для зупинення строків позовної давності. В кожному окремому випадку суд досліджує причинно-наслідковий зв'язок між воєнним станом/карантином тощо та пропущенням строку.
Хоч хтось не відірваний від реальності))

Що, хочь хтось розуміє, що війна/карантин не = автоматичне продовження строків))) і не "бігає" з цією "мантрою" по форуму
Ну, на те і форум, щоб тут люди "бігали, суїтились"))
Плюс ці огидлі "звонілки" постійно боржникам баки забивають, лякають, посилаються на якісь статті закону, які навіть самі в очі не бачили.
Від себе додам, що народу просто не вистачає холодного розуму в ситуаціях з боргами. Плюс до цього юридична безграмотність та правовий нігілізм - як основа нашої держави.
Хоча не мені судити, сам у боргову яму вліз, ледь руки на себе не наклав. Врятувала сім'я та юридична освіта))

Назад
Угорі