GoFinGo задовбали

• Автор теми Автор теми Dimaskans214
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 893

Dimaskans214

Читач
Дописи
16
Реакції
13
Бали
128
Dimaskans214 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю по ним прострочку 7місяців, тероризують лівих людей, дзвінки з погрозами,як їх постав ити на місце?

Маю по ним прострочку 7місяців, тероризують лівих людей, дзвінки з погрозами,як їх постав ити на місце?
Тоже около 1.5года просрочка.Позвонили предложили тело.Говорю гарантийное письмо давайте заплачу.А они -"компания не может представить вам такую услугу.Но адвокат сказал посылать их куда подальше))как то так
Тоже около 1.5года просрочка.Позвонили предложили тело.Говорю гарантийное письмо давайте заплачу.А они -"компания не может представить вам такую услугу.Но адвокат сказал посылать их куда подальше))как то так
А вообще и матами крыла и спокойно говорила всякое с ними было пока ни к чему не пришли!
А вообще и матами крыла и спокойно говорила всякое с ними было пока ни к чему не пришли!

Обычно они сразу терор делают....они вас за столько времени не трогали?
Только игнор,или менять симку.

у мене теж 7міс.Стоїть блокиратор,а от знайомим наярюють.Взялися дзвонити матері бувшого однокласника мого сина.Вона мені дзвонить,кричить шоб я щось зробила,бо їй погрожують і обзивают нецензурною лексикою.Її даних ніде не давала,вона є у мене в фейсбуці,але він закритий.Вона їм говорить,що незнає мене,а вони їй сказали що наші діти в школу разом ходили.Як вони це відкопали,я з нею не спілкуюсь і даних про неї ніяких не маю.

В Фейсбуке. Там туго с конфиденциальностью. Лучше снести всё нахрен. В Оlx всё находят довольно легко. Смотрят чьи номера ещё указаны.
Мне позвонили как контактному, в ответ мат услышали. Перенабрал их через минут 10 и вроде бы норм люди. На работу жалуются...

Назад
Угорі