Dushkevich
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Dushkevich не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть що робити, брав 7000 вже 40000?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Просят с 2к, 65к...... а по факту что они получат? Смотрите в теме "Акто из какой шараги ездит на выезд к должникам?" Подарок по предложению админаС 7к это ещё нормально ,а так?

Скажите им, что мало! Пусть миллион насчитают, вы хотите быть должником-миллионеромПідкажіть що робити, брав 7000 вже 40000?
Маты, это тоже слова, немного не культурные, но все же. И кто это вам так?Може хтось знайде слова,бо в мене їх немає .. одні мати((((((
ГофінгоуМаты, это тоже слова, немного не культурные, но все же. И кто это вам так?
У меня там нету, но могу посоветовать то же что и создателю темы. читайте вышеГофінгоу
Дякую,але я сніжинка .І це допомагаєУ меня там нету, но могу посоветовать то же что и создателю темы. читайте выше![]()
В мене з 4800 вже 31 тисяча обдзвонили всіх і навіть колишнього начальника який вже працює в іншій установіС 7к это ещё нормально ,а так?
А через який період вони перестають всіх обдзвонюватиС 7к это ещё нормально ,а так?
Дякую,але я сніжинка .І це допомагає
А всі інше -----для суду
Дык это вы и меня переплюнули! Всего-то за месяц. Мне за два с 4 тысяч 70 насчитали. Вот интересно, а по какому принципу они это делают:С 7к это ещё нормально ,а так?
В мене з 4800 вже 31 тисяча обдзвонили всіх і навіть колишнього начальника який вже працює в іншій установі
Post automatically merged:
А через який період вони перестають всіх обдзвонювати
Банки РАДЖУ,проплачувати... На МФО забити,але моніторити себе на СУДОВА ВЛАДА УКРАЇНИДобре врем'я суток.прчитала Ваш комкнт и хотіла сказать что здравствуйте я тоже снежинка и сестра моя при30мфо.но боюсю что банки при просрочкахьтоже будут долбить.
Доброго дня мені було з 1500 тисячі платити 13000 я написала в нац ком і прийшла мені відповідь геть не така як у особистому кабінеті сьогодні заходжу і дивлюсь оплачено сума 11079 хоча я нічого їм не платила і залишилось оплатити 2332 І не знаю що робити платити чи ні?!Підкажіть що робити, брав 7000 вже 40000?