Оля2021
Форумчанин
- Дописи
- 28
- Реакції
- 8
- Бали
- 3560
Оля2021 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
зарегистрируйтесь в електронном суде, там должны быть документы по делуФинпром маркет подал в суд . Есть номер договора и когда взят кредит, ни суммы ничего нет . Пришло оповещение в дию . Как узнать сумму долга?
в Електронному суді шукати біля найпершої реєстраційної картки, як правило Електронний судФинпром маркет подал в суд . Есть номер договора и когда взят кредит, ни суммы ничего нет . Пришло оповещение в дию . Как узнать сумму долгв
Толком ничего не поняла . Они я так понимаю в один суд подали а этот суд отправляет это дело в другой. Но все равно информации нет. Кто что , какая МФО подала.. договор ещё 2021 годав Електронному суді шукати біля найпершої реєстраційної картки, як правило Електронний суд
Якщо пересилання між судами, то так само побачите документи в кабінеті Електронного суду. Суд, до якого пересилається справа, отримає фізично справу і з*явиться тоді інформаціяТолком ничего не поняла . Они я так понимаю в один суд подали а этот суд отправляет это дело в другой. Но все равно информации нет. Кто что , какая МФО подала.. договор ещё 2021 года
Поняла. Спасибо. Буду следитьЯкщо пересилання між судами, то так само побачите документи в кабінеті Електронного суду. Суд, до якого пересилається справа, отримає фізично справу і з*явиться тоді інформація
Доброго ранку. Думаю, механізм Вам відомий. Якщо є бажання захищатись - скачати з Ел. суду матеріали (позов і додатки) та обрати адвоката на свій смак )) для щонайменше - це аналізу, а якщо будуть перспективи, то складання відзиву.Ещё одни подали в суд)))) пришло в дию оповещения
А якщо нічого не робити? Що може бути?Доброго ранку. Думаю, механізм Вам відомий. Якщо є бажання захищатись - скачати з Ел. суду матеріали (позов і додатки) та обрати адвоката на свій смак )) для щонайменше - це аналізу, а якщо будуть перспективи, то складання відзиву.
99% що присудять всі забаганки контори, а так нічого, краще захищатисьА якщо нічого не робити? Що може бути?
Доброго ранку. Для отримання консультації по справі звертайтесь за контактами, вказаними нижче. Консультація безкоштовна.Ещё одни подали в суд)))) пришло в дию оповещения