Финпром маркет подал в суд

• Автор теми Автор теми Оля2021
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 264

Оля2021

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
8
Бали
3560
Оля2021 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Финпром маркет подал в суд . Есть номер договора и когда взят кредит, ни суммы ничего нет . Пришло оповещение в дию . Как узнать сумму долга?

Вкладення

• Screenshot_2025-12-08-14-50-46-772_ua.gov.diia.app.webp
    Screenshot_2025-12-08-14-50-46-772_ua.gov.diia.app.webp
    69.9 Кб · Перегляди: 46
Финпром маркет подал в суд . Есть номер договора и когда взят кредит, ни суммы ничего нет . Пришло оповещение в дию . Как узнать сумму долга?
зарегистрируйтесь в електронном суде, там должны быть документы по делу

Финпром маркет подал в суд . Есть номер договора и когда взят кредит, ни суммы ничего нет . Пришло оповещение в дию . Как узнать сумму долгв
в Електронному суді шукати біля найпершої реєстраційної картки, як правило Електронний суд

в Електронному суді шукати біля найпершої реєстраційної картки, як правило Електронний суд
Толком ничего не поняла . Они я так понимаю в один суд подали а этот суд отправляет это дело в другой. Но все равно информации нет. Кто что , какая МФО подала.. договор ещё 2021 года

Толком ничего не поняла . Они я так понимаю в один суд подали а этот суд отправляет это дело в другой. Но все равно информации нет. Кто что , какая МФО подала.. договор ещё 2021 года
Якщо пересилання між судами, то так само побачите документи в кабінеті Електронного суду. Суд, до якого пересилається справа, отримає фізично справу і з*явиться тоді інформація

Ещё одни подали в суд)))) пришло в дию оповещения

Вкладення

• Screenshot_2025-12-11-09-12-26-115_ua.gov.diia.app.webp
    Screenshot_2025-12-11-09-12-26-115_ua.gov.diia.app.webp
    75.5 Кб · Перегляди: 25
Ещё одни подали в суд)))) пришло в дию оповещения
Доброго ранку. Думаю, механізм Вам відомий. Якщо є бажання захищатись - скачати з Ел. суду матеріали (позов і додатки) та обрати адвоката на свій смак )) для щонайменше - це аналізу, а якщо будуть перспективи, то складання відзиву.

Юлія Кравинська адвокат,
Доброго ранку. Думаю, механізм Вам відомий. Якщо є бажання захищатись - скачати з Ел. суду матеріали (позов і додатки) та обрати адвоката на свій смак )) для щонайменше - це аналізу, а якщо будуть перспективи, то складання відзиву.
А якщо нічого не робити? Що може бути?

Назад
Угорі