Финфорс, смс, пугалки

• Автор теми Автор теми Сашка)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Сашка)

Читач
Дописи
16
Реакції
11
Бали
3
Сашка) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім . Сьогодні настрій вже іший. Прийшли ще двоє і сказали що їм телефонують і кажуть що я дала їх номер як третього поручителя . А в мене навіть їх номерів немає . Послала їх в ...поліцію . Тепер думаю , може дійсно табличку написати , щоб бачили ще з дороги ))))
В мене заблоковоних вже 240 номерів . Цікаво скільки ще потрібно буде блокувати ?
Підкажіть , чого чекати ?

Вкладення

• Screenshot_20210914-141302_Gallery.webp
    Screenshot_20210914-141302_Gallery.webp
    51.1 Кб · Перегляди: 139
Останнє редагування:
Дброго дня усім ! Зайшла на цей форум , почитала і трішки заспокоїлась, що я така не одна . Маю кредити в банках, які оплачую регулярно, прострочень не маю . А МФО 14 і всюди вже прострочки . Живу в селі, обдзовонили усіх родичів, і усіх сусідів пенсіонерів, які приходять і просять щось зробити, щоб їм не дзвонили . Що робити не знаю грошей щоб погасити заборгованість нема . На дзвінки не відповідаю . Думки що були про суєцид вже відкинула і пробую боротись , правда незнаю як . Пядкажіть як
Привіт ? у мене 9 МФО через 2 тижня буде 2 роки простроченої заборгованості. Я також живу в селі дзвонили тільки в сільському голові і більше нікому. Пару листів приходило сусідці. Родичами не звонили Тому що в мене інша фамилія.

Привіт усім . Сьогодні настрій вже іший. Прийшли ще двоє і сказали що їм телефонують і кажуть що я дала їх номер як третього поручителя . А в мене навіть їх номерів немає . Послала їх в ...поліцію . Тепер думаю , може дійсно табличку написати , щоб бачили ще з дороги ))))
В мене заблоковоних вже 240 номерів . Цікаво скільки ще потрібно буде блокувати ?
Поручителями по номеру телефонов не становятся)) Держитесь, закончится это, когда поймут, что звонки до лампочки.

Стандартна розсилка-лякалка. Теж сьогодні отримав.

Подзвонили синові , йому 14 років , з ним я поговорила сказала що це шахраї не хочу йому говорити правду . Я виховую його одна . Він був готовий до цього і сказав що якщо моя мама має якісь борги , то ви не маєте права мені телефонувати , так як я ще не повнолітній і розмову я записую на телефон . Після цього йому більше не дзвонять
Жаль що я раніше не знала про цей форум .

У цих придурків немає абсолютно ніяких повноважень, стосовно вчинення дій з повернення боргу. Вони можуть
А. Подати на вас в суд
Б. Вліпити виконавчий напис нотаріуса, на основі якого відкриють виконавче провадження.
І тоді всі дії вчинятиме вже виконавець але ніякі не гроьобані регіональні співробітники, спеціалісти юридичних відділів чи відділів роботи з заборгованістю.
Виконавчий надпис натариуса,могу влепить вам даже я. Это не значит что он законен,и его надо бояться.

Виконавчий надпис натариуса,могу влепить вам даже я. Это не значит что он законен,и его надо бояться.
Так. І я не писав що він законний, я писав що це варіант стягнення. А боятись взагалі не варто нічого. Страх не дає нічого хорошого.

В мене їх декілька тисяч за 2.5 років...
Та й яка різниця
А навіщо взагалі чогось чекати:rolleyes:
Займіться чимось корислівішим.

У мене стоїть додаток "антиколектор" там 25000 номерів, але всеодно проскакують

natali2222, в мене інше прізвище, але телефонували навіть в 25-му поколінні по дівочому прізвищу. Тут не вгадаєш
Marinas, я даже спецпрограммы не устанавливала. Справляется обычный заводской антиспам
Сашка), у меня ребенку тоже звонили, но при мне. Трубку я взяла, таких приколов я ещё не слышала. Они даже не понимают, кому звонят

Одно и то же, только названия разные. И вторые по е-кешу покупают типа. Все это одно и то же: сслоан, екеш, финфорс, финпротект, микрокеш и тд.

Одно и то же, только названия разные. И вторые по е-кешу покупают типа. Все это одно и то же: сслоан, екеш, финфорс, финпротект, микрокеш и тд.
А ты разбираешься в сортах *****(?) ???

В Нацбанк??? Запит в Нацбанк??? Серьезно???:clapping:
У вас кредит - 500 миллиардов? Тут даже мои звонилки проигрывают в фантазиях!!!
P.S. Уважаемые ЕАПБ, учитесь у конкурентов как нужно отжигать, и веселить нас...:)

Мене сьгодні щей містер кеш передав фінфорс
Думаю що вони всі мої позики скуплять
Ще одна прилетіла
Screenshot_20210915-151642_Messages.webp

І ще одна
Screenshot_20210915-152039_Messages.webp

Останнє редагування:
Животные с сарая финфорс, (сслоан, мистер кеш), начали террор, подробности, кто стыкался, тот знает, недоделанным платить не буду принципиально, юристы, скоро спишемся.

Назад
Угорі