ФинФорс предлагает закрыть за тело и небольшой процент

• Автор теми Автор теми Frizzy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

Frizzy

Форумчанин
Дописи
61
Реакції
36
Бали
3590
Frizzy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мене теж ФінФорсу продали. Правда, ті надіслали гарантійного листа, мол...я можу закрити майже 50% нарахованої суми, станом на зараз...а це тіло + невелика пеня.
Але лист кинули на електронку з печаткою і підписом.
Оригіналу нема...
Хтось стикався з таким?
Чи хтось так оплачував?

Мене теж ФінФорсу продали. Правда, ті надіслали гарантійного листа, мол...я можу закрити майже 50% нарахованої суми, станом на зараз...а це тіло + невелика пеня.
Оригіналу нема...
Хтось стикався з таким?
Чи хтось так оплачував?
Post automatically merged:

Не ведитесь.Развод и еще раз развод.Юристы объяснили,что всё это ,,Филькина грамота,, Дальше будет больше,Ваша проплата нигде не зафиксируется,попросите у них такое же письмо,но только по почте.И посмотрите,что будет.На уговоры кортавого ,что это письмо имеет силу,не ведитесь.

Останнє редагування:
Post automatically merged:

Не ведитесь.Развод и еще раз развод.Юристы объяснили,что всё это ,,Филькина грамота,, Дальше будет больше,Ваша проплата нигде не зафиксируется,попросите у них такое же письмо,но только по почте.И посмотрите,что будет.На уговоры кортавого ,что это письмо имеет силу,не ведитесь.
Так от власне, я казала, щоб оригінал відправили, на що сказали, що відправляють. ..але ж ми знаємо, як працює наша Укрпошта.
І невідомо, коли прийде.
На прохання відправити новою поштою, за мій рахунок, сказали, що такого не практикують.
От проспалась я з цією інформацією і ейфорія від такої хорошої пропозиції починає проходити...

Оригіналу нема...
Хтось стикався з таким?
Чи хтось так оплачував?
я оплатила по акции идолг закрыт

А коли надіслали гарантійний лист?
Давно?

мне без гарантийного, просто смс пришло акционным предложением, перезвонила им подтвердили. Рискнула, оплатила по акции и всё закрыт долг

мне без гарантийного, просто смс пришло акционным предложением, перезвонила им подтвердили. Рискнула, оплатила по акции и всё закрыт долг
Зрозуміла.
А в особистому кабінеті теж все закрито?
Вам приходив якийсь лист, де б говорилось, що борг закритий і претензій нема?

Зрозуміла.
А в особистому кабінеті теж все закрито?
Вам приходив якийсь лист, де б говорилось, що борг закритий і претензій нема?
Да, на электронку, но в кабинете тоже долга нет
и никто не трогает

Назад
Угорі