Форвард Фінансів (ЄДРПОУ 44328497) - шарашкина контора без лицензий и статусов

YaroslavUA

Only read
Дописи
1037
Реакції
1288
Бали
1268
YaroslavUA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто такие? Пришло письмо претензия, цепочка кредит плюс, вердикт капитал, и они. Первый раз слышу о этой шараге) Кто-то сталкивался?
Ещё и фамилия директора интересная, Отришко Олег Олександрович?

Ненормативная лексика!
Кто такие? Пришло письмо претензия, цепочка кредит плюс, вердикт капитал, и они. Первый раз слышу о этой шараге) Кто-то сталкивался?
Ещё и фамилия директора интересная, Отришко Олег Олександрович?
Моей приятельнице письмо не приходило, но она оказалась в реестре должников этой гоп-конторе, даже ИП уже есть, как всегда все те-же на манеже. Частный пид-р (нотариус) Остапенко и частный исполнитель такой же долб-б Кошарский. Подвисла в эти дни дия ,чтобы получить идентификатор доступа и понять на сколько хотят обогатиться эти гомосексуалисты. С Уважением к честному народу DIMON

*Запит подавався до початку війни. Можливо, відповідь на запит стане комусь у пригоді.

Предмет запиту:

1. чи наявне у ТОВ Форвард Фінансів свідоцтво про реєстрацію ТОВ Форвард Фінансів як фінансової установи
2. чи є у ТОВ Форвард Фінансів діючі, анульовані, відкликані чи призупинені ліцензії на надання фінансових послуг, у тому числі - ліцензія факторингу
3. чи надходили до НБУ скарги згідно незаконної діяльності ТОВ Форвард Фінансів
4. який правовий статус компанії Форвард Фінансів, чи належить діяльність цієї компанії до сфери впливу НБУ.

Офіційна відповідь НБУ.
Так, згідно з інформацією, яка міститься у Державному реєстрі фінансових установ:
1. ТОВ “ФОРВАРД ФІНАНСІВ” не набувало статусу фінансової установи.
2. Відповідно до інформації із Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, ТОВ “ФОРВАРД ФІНАНСІВ” не ставало на облік як юридична особа, яка має право надавати окремі фінансові послуги.
3. ТОВ “ФОРВАРД ФІНАНСІВ” не внесено до Реєстру колекторських компаній.
4. у ТОВ “ФОРВАРД ФІНАНСІВ” відсутнє свідоцтво про реєстрацію як фінансової установи, та, відповідно, відсутні діючі, анульовані, відкликані чи тимчасово зупинені ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг, зокрема, на надання послуг з факторингу.

Вкладення

• фф.webp
    фф.webp
    67.1 Кб · Перегляди: 87
подал на них в суд и выиграл ,не бойтесь оплатить адвоката ,после решения суда деньги вернут они + подаю щас на моральные ущербы 300 000грн

мне кажется что да
я просто смотрел когда то о выдаче натариусом постановления не законного Грысюк такая есть,вот походу на вашем сайте и набрел на статью адвоката р ней Александр зовут ,обратился и бинго

*Запит подавався до початку війни. Можливо, відповідь на запит стане комусь у пригоді.

Предмет запиту:
1. чи наявне у ТОВ Форвард Фінансів свідоцтво про реєстрацію ТОВ Форвард Фінансів як фінансової установи
2. чи є у ТОВ Форвард Фінансів діючі, анульовані, відкликані чи призупинені ліцензії на надання фінансових послуг, у тому числі - ліцензія факторингу
3. чи надходили до НБУ скарги згідно незаконної діяльності ТОВ Форвард Фінансів
4. який правовий статус компанії Форвард Фінансів, чи належить діяльність цієї компанії до сфери впливу НБУ.

Офіційна відповідь НБУ.
Так, згідно з інформацією, яка міститься у Державному реєстрі фінансових установ:

2. Відповідно до інформації із Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, ТОВ “ФОРВАРД ФІНАНСІВ” не ставало на облік як юридична особа, яка має право надавати окремі фінансові послуги.

4. у ТОВ “ФОРВАРД ФІНАНСІВ” відсутнє свідоцтво про реєстрацію як фінансової установи, та, відповідно, відсутні діючі, анульовані, відкликані чи тимчасово зупинені ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг, зокрема, на надання послуг з факторингу.
Эта шарага сделала на меня ИП , звоню по телефонам взяла трубку какая-то девка говорит мол телефон оказался у неё по ошибке и она там не работает , мой дайте ваши данные я передам и с вами завяжутся .
У меня ситуация просто жесть платил вердикту по данному договору а после последнего платежа они просто продали этой шараге ( форвард) квитанции у меня есть , на суд можно подавать я думаю , хочу просто позвонить этой девка и сказать пускай передаст своим что буду подавать в суд , может после этого выйдут на контакт .

Назад
Угорі