Форвард банк. Кредит кепітал.

• Автор теми Автор теми Франкенштейн
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 901
Дописи
14
Реакції
1
Бали
278
Франкенштейн не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. І так розпочну з того що був кредит у форвард банку. Кредит споживчий на карту. Далі ФГВФО і потім кредит кепітал викуповує нібито мій борг. В договорі є страхування та комісія за обслуговування кредиту що не відповідає закону України про споживче кредитування. Тому якщо Ваш договір викупили і переплата по комісії більше тіла кредиту то це + для вас. Ви зможете через суд повернути кошти оскільки кредит кепітал є правонастопнуким по таким договорам. Якщо цікаво то дисконт купівлі по основній сумі боргу склав менше 7%. Тому якщо у Вас договори з комісією то очікуйте суду і захищайтеся.

Кредит якого року?
Мій 2022
Ще раз повторю: яка ціль вашого перебування на форумі?
Я ж Вам також відповів. Донести кредиторам форвард банку інформацію про можливість повернення ними переплачених коштів форвард банку

Мій 2022

Я ж Вам також відповів. Донести кредиторам форвард банку інформацію про можливість повернення ними переплачених коштів форвард банку
Може людям яких вважають боржниками банку?
З юристом захищалися в суді?

Може людям яких вважають боржниками банку?
З юристом захищалися в суді?
Все вірно. Помилку допустив (напевно деменція). В суд вони йти не хочуть, договір дійсний. Будуть чекати сплати. В телефонних розмовах не озвучують комісію, говорять про відсотки.
Плідне було спілкування?
Не дуже

Все вірно. Помилку допустив (напевно деменція). В суд вони йти не хочуть, договір дійсний. Будуть чекати сплати. В телефонних розмовах не озвучують комісію, говорять про відсотки.
Ви ж писали,що маєте досвід в суді,перший допис з свого досвіду.а тепер пишете,що не хочуть йти в суд

Якої сплати?🙄
Ага....вже біжу....волосся назад.
До зустрічі в суді.
Таке нікому не треба!

Так я це і хотів донести, тільки без волосся
А ще про те що є правонаступник і можна в суді повернути переплату.
Дуже інформативна новина.
В тих в кого кредит у форварді думаю так

Так я ж написав.
Якщо суд визнає переплату і буде виконавчий лист,то схема повернення коштів давно обговорювалась і застосовувалась на практиці.
При чому тут схема повернення

Назад
Угорі